ALASKAS DIVERS WILDERNESS IN STYLE 9d/8n

9 dagen / 8 nachten EXPLORER SAFARI

Ontdek jouw eigen wereld tijdens een ontdekkingstocht door de uitzonderlijke wildernis van Alaska. Deze negen dagen durende safari wordt beschouwd als een ” once in a life time experience “. U verblijft in Kenai Riverside Lodge, te midden van de wildernis van het Kenai National Wildlife Refuge en vervolgens nog  twee overnachtingen in de Kenai
Backcountry Lodge, een veelgeprezen eco-lodge met een luxe camping avontuur in het National Park Denali.

PROGRAMMAdenali 02

Dag 1: Anchorage Arrival – Kenai Riverside Lodge
Diner
Verzamelen met uw gidsen en collega-reizigers in de lobby van het hotel (locatie wordt bevestigd bij reservering). Geniet van een schilderachtige rit langs de Turnagain Arm en via het Chugach National Forest naar de community van Cooper Landing, waar onze verblijf de  Kenai Riverside Lodge gelegen is.

Overnachting in onder Kenai Riverside Lodge. (D)

Dag 2: Kenai Riverside Lodge denali 01
Ontbijt, Lunch, Diner
Geniet van een prachtige rit naar de kust stad Seward. Wij beginnen aan een boottocht van een volledige dag, op verkenning met een kleine boot door het  Kenai Fjords National Park. Wij varen langs een kust die rijk is aan natuur en natuurschoon kust terwijl u naar walvissen, bruinvissen, zeeleeuwen, otters en papegaaiduikers zoekt. Fotografeer de twilight-blauwe gletsjers als ze krakend en crashend  naar de zee schuiven.

Overnachting in Kenai Riverside Lodge.

Dag 3: Kenai Backcountry Lodge 
Ontbijt, Lunch, Diner
Wij raften over de schilderachtige Kenai-rivier in het hart van het Kenai National Wildlife Refuge. Bekijk het indrukwekkende wildleven op de oever van de rivier, elanden, bald eagles en andere vogelsoorten. De rivier van Kenai is beroemd om haar zalm en afhankelijk van de tijd van jaar, kunt u mogelijk getuige zijn van de ongelooflijke paai kunsten van deze vis.
Een picknick lunch wordt geserveerd langs de rivier of op de kust van Skilak Lake. Wij steken het turquoise Skilak meer over voor een late terugkomst aan uw accommodatie voor de volgende twee nachten: de Kenai Backcountry Lodge.

Overnachting in Kenai Backcountry Lodge

Dag 4: Kenai Backcountry Lodge denali 05
Ontbijt, Lunch, Diner
Een volledige dag om van te genieten, midden in de wildernis. Wandel langs een afgelegen spoor wandelen en trek door verschillende fascinerende ecologische omgevingen . Verken aan de bovenkant van het spoor de toendra en geniet van een prachtig uitzicht op het meer en de omliggende wildernis. Wij dobberen op het water van het meer, stoppen voor mooie uitzichten en korte wandelingen.

Overnachting in Kenai Backcountry Lodge

Dag 5: Kenai Backcountry Lodge – Talkeetna
Ontbijt, Lunch, Diner
Na het ontbijt vertrekken wij vanaf de Kenai Backcountry Lodge. Wij maken een reis naar het noorden door het uitzonderlijk mooie Chugach State Park en Chugach National Forest naar Talkeetna, toegangspoort tot de Alaska Range. Optioneel te boeken, is een vlucht over de hellingen van Mt. McKinley (Denali) en de aangrenzende glaciale canyons. Een
alternatief is een wandeling “downtown” Talkeetna en kennismaken met de beginselen van het bergbeklimmen en of informatie vergaren over de geschiedenis van de stad.

Overnachting in Talkeetna.

Dag 6: Talkeetna – Denali honden race
Ontbijt, Lunch, Diner
Wij blijven in het noorden en komen aan in het Nationaal Park Denali. Geniet van een solo middag wandeling op de prachtige Horseshoe Lake Trail (kaarten worden aangeboden door uw reisleider). In de late namiddag halen uw gidsen u op en nemen u mee naar het kamp voor een heerlijk diner in het achterland van Alaska.

Overnachting op de camping Savage River.

Dag 7: Denali
Ontbijt, Lunch, Diner
De shuttlebus vertrekt vanaf een leuk station voor een tour door het park door het park. Het complete wild leven van Alaska passeert de revue: de caribou, elanden, Dall schapen, grizzly beren en diverse vogels. En als het weer het toelaat, Denali zelf.
Afhankelijk van uw conditie en gemoedstoestand kunt u er ook voor kiezen om delen van de tour al wandelend af te leggen. Uw gidsen zullen u verschillende wandelroutes naar keuze voorleggen. Zo gaat u alleen op pad om te omgeving op een avontuurlijke wijze zelf te verkennen. De bus blijft in uw nabijheid. De wandeltochten worden door de gidsen aangepast aan het niveau van de deelnemers.

Overnachting op de camping Savage River.

Dag 8: Denali
Ontbijt, Lunch, Diner
Geniet van een volledige dag om te wandelen in het park. U bepaalt samen met de gids de te kiezen routes.
Terug naar de ingang van het park waar uw gidsen u zullen mee nemen naar het onderkomen voor de nacht.
Overnachting in comfortabele cabine accommodaties met beddengoed, warme douches en uitzicht op de schilderachtige Nenana rivier.

Dag 9: Denali / Anchorage Departure
Ontbijt
Na het ontbijt, bezoek aan de beroemde Husky Homestead, thuisbasis van de hondenslee teams. Opgericht door Jeff King, bekend als de  “Winningest Musher in de wereld.” U krijgt de kans om meer te leren over deze lokale sport van hondenslee racen. U ziet jonge pups die worden opgeleid als toekomstige ster van deze sport.
In de loop van de middag nemen wij afscheid van de gidsen en stappen wij  in de trein van de Alaska Railroad op weg naar Anchorage.
Lunch, diner en transfers zijn niet opgenomen. Lunch en diner zijn wel beschikbaar voor aankoop in de trein.

U komt aan op het station van Anchorage om ongeveer 8:30 uur pm op de laatste dag van uw reis. Wij raden dat u deze nacht door te brengen in Anchorage.

EINDE PROGRAMMA

Als u ervoor kiest om naar huis te vliegen deze nacht, raden we aan dat met een vlucht te doen die na 11:30 uur vertrekt.

EINDE PROGRAMMA

INBEGREPEN: – Huur auto – Hotels en accommodaties op basis van twee personen per kamer – Maaltijden zoals aangegeven – Verzekering, gebruik en brandstof huurauto ( exclusief lokaal te betalen borg ) – Intercontinentale en lokale vluchten – Transfers van en naar de luchthaven

NIET INBEGREPEN: – Drankjes en verfrissingen – Maaltijden en activiteiten niet aangegeven – Toegangsprijzen niet aangegeven – Persoonlijke uitgaven ( wasserij, fooien, telefoon, etc. ) – Diensten niet aangegeven – Visa handling en kosten – Reis- en annuleringsverzekering

Prijzen zijn afhankelijk van: – Individueel of groepsprogramma – Aantal deelnemende personen – Seizoen van reizen – Duur van de reis en het gewenste programma – Soort en klasse van de te kiezen accommodaties – Vervoer en het af te leggen totaal traject – Ticketprijzen voor vluchten en data van vertrek en terugkomst

icon private travel (2)Plaats hier uw ( aan ) vraag:
Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen “.


Neem contact met ons op voor meer informatie: UNIGLOBE Special Travel