BALI RONDREIS & STRAND 14d/13n

14 dagen / 13 nachten ONTDEKKINGSREIS MET AFSLUITENDE STRANDVAKANTIE IN SANUR

Het Indonesische Bali heeft de ontdekkingsreiziger ontzettend veel te bieden. Schitterende zonsop- en ondergangen, helderblauwe zee, ongeëvenaarde natuur, spectaculaire rijstvelden, vriendelijke en gastvrije Balinezen. Er is voor elk wat wils op Bali. Voor liefhebbers combineren wij de hoogtepunten van Bali in een rondreis begeleid door de beste Nederlandstalige gidsen van het eiland. Met als afsluiting een aantal dagen strandvakantie. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van een droomvakantie op dit wonderschone eiland.
– Bali is een perfecte mix van een moderne en traditionele wereld……
– je  kunt er genieten  van een breed scala van watersport, themaparken en attracties
– je kunt er verblijven in de mooiste hotels en resorts met alle mogelijke faciliteiten
– en je laten verwennen en verassen door de lekkerste Oosterse maaltijdenDSC02984

Geniet van elk moment van een verblijf in een adembenemende ambiance.

PROGRAMMA

U vliegt met een intercontinentale vlucht naar Denpasar. Wij maken met u een keuze uit de luchtvaartmaatschappijen die vliegen op deze bestemming. U vertrekt vanaf de luchthaven van uw voorkeur.

Dag 1: DenpasarDSC03192
Ontbijt
U arriveert in Denpasar de volgende dag. Op het vliegveld wordt u welkom geheten door onze Nederlandstalige gids. Hij begeleidt u tijdens de  transfer naar de badplaats Sanur.

U verblijft voor een nacht in uw hotel.

Dag 2: Sanur – UbudOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ontbijt
Vandaag begint u met de rondreis. Een voorstelling van een beroemde Balinese dans ( de zgn. Barong dans ) symboliseert het gevecht tussen goed en kwaad. Vervolgens bezoekt u Celuk, het goud en zilver smeden dorp. U neemt een kijkje op een Balinees woonerf waar u kennismaakt met het leven van alledag op het eiland. Het dorp Mas staat al eeuwenlang bekend om het houtsnijwerk dat er geproduceerd wordt. In het begin van de middag krijgt u gelegenheid om te lunchen. Vervolgens gaat de reis verder naar het oude koninkrijk van het eiland, KLUNGKUNG. Hier bezoekt u o.a. het oude gerechtshof. Wij eindigen de dag met een bezoek aan het dorp Tenganan waar de Bali Aga mensen nog steeds leven volgens de oude tradities.

U verblijft voor een nacht in het Nirwada Hotel.

Dag 3: Ubud – LovinaOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ontbijt
’s Ochtends brengt u een bezoek aan de vleermuizen grot tempel waar tienduizenden vleermuizen aan het plafond van de grot hangen. Vervolgens brengt u een bezoek aan de belangrijkste tempel van Bali, De Moeder Tempel, het centrum van alle hindoeïstische rituelen van het eiland.
Vervolgens gaat u op weg naar de actiefste vulkaan van het eiland. Deze vulkaan Batur kende in 2000 nog een uitbarsting. Ter afsluiting van de dag bezoekt u de mooie Subak tempel van noord Bali, de Pura Beki in Sangsit.

U verblijft voor een nacht  in het Aditya Hotel.

Dag 4: Lovina  – PemuteranDSC02882
Ontbijt
In de vroege morgen om 05.30 uur kunt u de dolfijnentocht doen. U gaat op zoek naar spelende dolfijnen in de zee. Om 10.00 uur vervolgt u uw weg op zoek naar de grootste boeddhistische tempel op Bali, de Brama Vihara Arama. De laatste activiteit van vandaag is een bezoek aan de natuurlijke warmwaterbron van Banjar. Men zegt dat dit water verjongende uitwerking heeft voor de menselijke huid.
We verblijven 2 nachten Taman Sari Hotel in Pemuteran.

Dag 5: PemuteranOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ontbijt
Vroeg in de ochtend maakt u een wandeling door het Bali Nationale Park. Een tocht van ongeveer twee tot drie uur. De rest van de dag ter vrije besteding. Genieten aan het zwembad of snorkelen naar Menjangan eiland.

Dag 6: Pemuteran – Belimbing
Ontbijt
Wij vervolgen onze weg vandaag naar de rustige badplaats Belimbing. Onderweg stoppen wij bij parelkwekerijen. Wij bezoeken de spectaculaire rijstterrassen van Papuan.

U verblijft een nacht in Cempaka Belimbing villa.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dag 7: Belimbing – Sanur
Ontbijt
U maakt een twee uur durende dorpwandeling in de omgeving van het hotel waar u fruit, kruiden en planten kunt zien. Terug naar het hotel om op te frissen. Vervolgens bezoekt u de wereldberoemde zee tempel, de Tanah Lot. Wij beindigen de rondreis met een bezoek aan het apenbos van Alaskedaton.

U verblijft de komende nachten aan het strand van Sanur.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dag 8-12: Sanur
Ontbijt
Het laatste deel van uw reis kunt u genieten van een heerlijke strandvakantie in Sanur. Naast zon, zee en strand zijn er ook vele winkeltjes en restaurantjes. Niet vergeten om u lekker te laten verwennen door een massage op het strand.
Het bruisende nachtleven van Kuta slechts een kort taxiritje van u verwijderd.DSC01426

U verblijft in het hotel aan het strand van Sanur .

Dag 13: Sanur – Denpasar
Ontbijt
Na het ontbijt wordt het langzaam maar zeker tijd om de koffers te gaan pakken.
In de middag wordt u opgehaald voor een transfer naar de luchthaven van Denpasar. U checkt in voor uw intercontinentale vlucht terug naar huis

Indien gewenst kan uw verblijf met een aantal dagen worden verlengd. Bijvoorbeeld door uw strandvakantie met een of meerdere dagen te verlengen. Zodat u heerlijk uitgerust bij thuiskomst weer kunt overgaan tot de orde van alledag…..

EINDE PROGRAMMA DSC03192

INBEGREPEN: – Retour vlucht Denpasar inclusief luchthavenbelasting op basis van Economy Class – Lokale transfers luchthaven. – Begeleiding o.l.v. Nederlands sprekende, persoonlijke gids met airconditioned vervoer – Hotels op basis van een gedeelde 2-pk kamer; Verzorging op basis van logies en ontbijt – Entreegelden activiteiten tijdens de rondreis Bali met gids

NIET INBEGREPEN: – Visumkosten – Reis- en Annuleringsverzekering – Fooien. – Lunches, maaltijden, verfrissingen, diners

Prijzen zijn afhankelijk van: – Individueel of groepsprogramma – Aantal deelnemende personen – Seizoen van reizen – Duur van de reis en het gewenste programma – Soort en klasse van de te kiezen accommodaties – Vervoer en het af te leggen totaal traject – Ticketprijzen voor vluchten en data van vertrek en terugkomst

icon private travel (2)Plaats hier uw ( aan ) vraag:
Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen “.


Neem contact met ons op voor meer informatie: UNIGLOBE Special Travel