Belevenissen Bali en Gili’s

ONVERGETELIJKE BELEVENISSEN OP BALI EN DE GILI EILANDEN 14 dagen/ 13 dagen

Het Indonesische Bali heeft de ontdekkingsreiziger ontzettend veel te bieden. Schitterende zonsop- en ondergangen, helderblauwe zee, ongeëvenaarde natuur, spectaculaire rijstvelden, vriendelijke en gastvrije Balinezen. Er is voor elk wat wils op Bali. Voor liefhebbers combineren wij de hoogtepunten van Bali in een rondreis begeleid door de beste Nederlandstalige gidsen van het eiland. Met als afsluiting een aantal dagen strandvakantie. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van een droomvakantie op dit wonderschone eiland.
– Bali is een perfecte mix van een moderne en traditionele wereld……
– je kunt er genieten van een breed scala van watersport, themaparken en attracties
– je kunt er verblijven in de mooiste hotels en resorts met alle mogelijke faciliteiten
– en je laten verwennen en verassen door de lekkerste Oosterse maaltijden

Geniet van elk moment van een verblijf in een adembenemende ambiance.

PROGRAMMA

Dag 1: Denpasar DSC01426
geen
U arriveert op de luchthaven van Denpasar. Op het vliegveld wordt u welkom geheten door onze Nederlandstalige gids. Hij begeleidt u tijdens de transfer naar de badplaats Sanur. Sanur is het startpunt van de rondreis op Bali.

Overnachting in het hotel in Sanur.

Dag 2 : Ontspannen op en aan het strand DSC03192
Ontbijt
Het hotel heeft een eigen zwembad en ligt aan het strand. Dag ter vrije besteding. Geniet van zon, zee en strand. Maak indien gewenst een frisse duik in het helderblauwe water.

Overnachting in het hotel in Sanur.

Dag 3: Sanur – CandidasaOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ontbijt
Vandaag begint u met de rondreis. U bezoekt een voorstelling van een beroemde Balinese dans ( de zgn. Barong dans ); deze symboliseert het gevecht tussen goed en kwaad. Vervolgens gaan wij op weg naar Celuk, het goud en zilver smeden dorp. U neemt een kijkje op een Balinees woonerf waar u kennismaakt met het leven van alledag op het eiland. Het dorp Mas staat al eeuwenlang bekend om het houtsnijwerk dat er geproduceerd wordt. In het begin van de middag krijgt u gelegenheid om te lunchen. Vervolgens gaat de reis verder naar het oude koninkrijk van het eiland, KLUNGKUNG. Hier bezoekt u o.a. het oude gerechtshof. Wij eindigen de dag mOLYMPUS DIGITAL CAMERAet een bezoek aan het dorp Tenganan waar de Bali Aga mensen nog steeds leven volgens de oude tradities.

Overnachting in het Nirwada Hotel

Dag 4: Candidasa – Lovina
Ontbijt
Vanmorgen brengt u een bezoek aan de vleermuizen grot tempel waar tienduizenden vleermuizen aan het plafond van de grot hangen. Vervolgens brengt u een bezoek aan de belangrijkste tempel van Bali, De Moeder Tempel, het centrum van alle hindoeïstische rituelen van het eiland.
Vervolgens gaat u op weg naar de actiefste vulkaan van het eiland. Deze vulkaan Batur kende in 2000 nog een uitbarsting. Ter afsluiting van de dag bezoekt u de mooie Subak tempel van noord Bali, de Pura Beki in Sangsit.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Overnachting in het Aditya Hotel in Lovina.

Dag 5: Lovina – Pemuteran
Ontbijt
In de vroege morgen om 05.30 uur kunt u de dolfijnentocht doen. U gaat op zoek naar spelende dolfijnen in de zee. De rest van de dag ter vrije besteding. Genieten aan het zwembad of snorkelen naar Menjangan eiland.

Overnachting in het Taman Sari Hotel in Pemuteran.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dag 6: Pemuteran- Belimbing
Ontbijt
Wij vervolgen onze weg vandaag naar de rustige badplaats Belimbing. Onderweg stoppen wij bij parelkwekerijen. Wij bezoeken de spectaculaire rijstterrassen van Papuan.

Overnachting in het Sanda Boutique hotel .OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dag 7: Belimbing -Sanur
Ontbijt
U maakt een twee uur durende dorpswandeling in de omgeving van het hotel waar u fruit, kruiden en planten kunt zien. Terug naar het hotel om op te frissen. Vervolgens bezoekt u de wereldberoemde zee tempel, de Tanah Lot. Wij beëindigen de rondreis met een bezoek aan het apen bos van Alaskedaton.

Verblijf voor een nacht in een hotel in Sanur.

Dag 8 t/m 13: Sanur – Gili Islands
Ontbijt
Transfer naar de haven. Vertrek per boot naar de Gili eilanden. DSC01929Het laatste deel van uw reis kunt u genieten van een heerlijke relaxvakantie.
U verblijft voor vijf nachten in een Gili Villa.

Dag 13: Gili Islands – Sanur
Ontbijt
Transfer naar de haven. Vertrek met de boot. Transfer naar het hotel in Sanur. De rest van de dag ter vrije besteding.

Overnachting in het hotel.DSC01967

Dag 14: Einde van uw verblijf op Bali
Ontbijt
Na het ontbijt wordt het langzaam maar zeker tijd om de koffers te gaan pakken. In de morgen eerst nog een strandwandeling of een wandeling over de boulevard. Vervolgens gaat u samen met onze gids een bezoek brengen aan de lokale markt waar u nog inkopen gaat doen voor het naar huis gaan. In de late middag een transfer naar de luchthaven van Denpasar. U checkt in voor uw intercontinentDSC02010ale vlucht terug naar huis

EINDE PROGRAMMA

INBEGREPEN:
– Retour vlucht Denpasar inclusief luchthavenbelasting op basis van Economy Class
– Lokale transfers luchthaven.
– Begeleiding o.l.v. Nederlands sprekende, persoonlijke gids met airconditioned vervoer
– Hotels op basis van een gedeelde 2-pk kamer; Verzorging op basis van logies en ontbijt
– Entreegelden activiteiten tijdens de rondreis Bali met gids

NIET INBEGREPEN:
– Visumkosten
– Reis- en Annuleringsverzekering
– Fooien.
– Lunches, maaltijden, verfrissingen, diners

Prijzen zijn afhankelijk van: – Individueel of groepsprogramma – Aantal deelnemende personen – Seizoen van reizen – Duur van de reis en het gewenste programma – Soort en klasse van de te kiezen accommodaties – Vervoer en het af te leggen totaal traject – Ticketprijzen voor vluchten en data van vertrek en terugkomst

icon private travel (2)Plaats hier uw ( aan ) vraag:
Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen “.


Neem contact met ons op voor meer informatie: UNIGLOBE Special Travel