Business Event

u mundu 5UNIGLOBE Business Event Travel is een zelfstandig en onafhankelijk reismanagementbureau. Wij zijn dé professionele partner voor al uw zakelijke- en privéreizen. Wij maken deel uit van UNIGLOBE Travel, de grootste franchise reisorganisatie ter wereld, met wereldwijd meer dan 750 vestigingen in meer dan 50 landen.

Afgestemd op uw specifieke reiswensen bieden wij u persoonlijke service en aandacht met een gemotiveerd team van reisprofessionals. Door onze internationale samenwerking met lokale destination managers profiteert u van onze kosteneffectieve reismogelijkheden op het gebied van Private Travel, Group-en Incentive Travel en Event Management en Travel.

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.