Contact

page-thumb02U kiest op deze site een voorbeeld arrangement.  Dat gaan wij naadloos laten aansluiten bij uw wensen, om te komen tot een totaal arrangement op maat. Wij combineren lokale en intercontinentale vluchten, transfers en transport, accommodaties en verblijf, excursies, speciale activiteiten, onder begeleiding van een persoonlijke gids tot een individueel en exclusief arrangement.

Laat ons uw wensen weten…. en wij maken samen met u en onze lokale partner een passend totaal arrangement.

Vul onder het gekozen voorbeeld arrangement uw wensenpakket in. Vervolgens drukt u op verzenden. Dan gaan wij meteen voor u aan de slag. Wij nemen, indien nodig telefonisch contact met u op, zodat wij met elkaar kennis kunnen maken en wij eventuele details kunnen bespreken.
Binnen 5 werkdagen zult u van ons een gedetailleerde aanbieding van het gewenste arrangement ontvangen.

World_Map


Neem contact met ons op voor meer informatie: UNIGLOBE Special Travel

 

 

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.