Cool Antarctica

66973845%20mediumWoorden schieten tekort om de beleving en emoties te beschrijven bij het zien van de eerste gigantische ijsbergen die opdoemen aan de horizon. Bij het ontmoeten van de eerste pinguïn, zeeluipaard, zeehond, orka of bultrugwalvis tijdens de dagen die elkaar opvolgen, terwijl het schip langs de met ijs beklede kusten van ‘s werelds zuidelijkste continent vaart.

In vroegere tijden was een bezoek aan Antarctica uitsluitend voorbehouden aan wetenschappers die onderzoek verrichtten. Momenteel maken ijsbrekers en speciaal ontwikkelde schepen het Antarctische gebied ook toegankelijk voor ontdekking door avontuurlijke reizigers. Deze schepen leiden ons door de mysterieuze schoonheid van een bevroren natuur met haar typische fauna en flora. Guitige pinguïns en walvissen wachten op u voor een fascinerende en avontuurlijke reis door de Terra Incognita.

48885242%20mediumAntarctica heeft een uitzonderlijk koud, droog en winderig klimaat dat bovendien zeer snel kan omslaan en met grote klimatologische verschillen tussen zee, kustlijn en binnenland. In de Antarctische zomer worden vooral de kustlijn en de eilanden bezocht omdat daar de omstandigheden het mildst zijn.

Als u op zoek bent naar een bijzondere en onvergetelijke reiservaring dan adviseren wij om het traject vanuit Punta Arenas naar King George Island, South Shetland te vliegen. Deze vlucht bespaart u een woelige en soms oncomfortabele overtocht van twee tot drie dagen per schip over de Drake Passage. En resulteert uiteindelijk meer overgebleven tijd voor verkenning en beleving van overweldigende kustlijnen en avontuur aan land.

Cruise door de South Shetland Islands en de westkust van het Antarctische Schiereiland, navigerend langs ijsfjorden en spectaculaire ijsbergen in het gezelschap van zeevogels, pinguïns, zeehonden en walvissen. Elke dag gaat u aan land voor avontuurlijke verkenning van het landschap met ervaren poolgidsen. Aan boord van het schip: een stevig programma van lezingen en presentaties, en samen met reisgenoten genieten van de prachtige panoramische uitzichten vanuit de lounge voorzien van en achter de glazen wanden.


Neem contact met ons op voor meer informatie: UNIGLOBE Special Travel

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.