U Mundu

U Mundu  is een exclusief reisproduct van UNIGLOBE Travel.

U Mundu biedt reizigers unieke, exclusieve en maatgesneden totaaloplossingen in het Private Travel segment.

Vrije keuze in vertrekdagen, luchtvaartmaatschappijen, omvang van het reisgezelschap en duur van uw verblijf, waarbij zelfs wijzigingen tijdens de reis mogelijk zijn, onderscheidt ons van de andere aanbieders.

Deze extra service kunnen wij u in combinatie voor zeer concurrerende prijzen aanbieden. U zegt wanneer, met wie, hoe lang en waar u naar toe wil en wij regelen dat tegen een prijs die u niet voor mogelijk houdt. En wij staan in voor de kwaliteit van accommodatie, vervoer, begeleiding en service ter plaatse; daar hoeft u zich geen zorgen over te maken!

Wij doen zelfs meer dan u verwacht.

World_Map

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.