EXPLORE & ENJOY KRABI 5d/4n

5 dagen / 4 nachten KRABI TOUR

Sprookjesachtige mooie landschappen, een uitermate vriendelijke en zeer voorkomende bevolking, een zeer vereerd koninklijk paar, de beste winkelgelegenheden, een van de meest verfijnde keukens ter wereld en meestal fantastisch zonnig weer hebben Thailand tot de populairste toeristische bestemming in Azië gemaakt.

Wie luxueus wil logeren en de kosten toch laag wil houden, wie van de Thaise keuken houdt en belangstelling heeft voor het boeddhisme en parelwitte stranden, zal hier niet teleurgesteld worden.

De Thai zien de vorm van hun land graag als de kop van een olifant, waarbij het Maleisische schiereiland de lange slurf moet voorstellen. Die vergelijking ligt hier nogal voor de hand, aangezien olifanten in de Thaise oerwoudgebieden voorheen zeer algemeen voorkwamen. Tot voor kort waren tamme olifanten belangrijk als rij- en lastdieren, zowel bij het wegtransport als bij het werk in de bosbouw. Tot 1916 sierde een olifant het nationale wapen van Thailand. Het dier kwam verder voor op de eerste Thaise munten. Krabi 03Ook tegenwoordig nog gelden de zeldzame witte olifanten voor het koninkrijk als heilige gelukssymbolen, op grond van de legende die vertelt dat Boeddha in de incarnatie van een witte olifant zou zijn opgenomen. Er zijn ook tweedaagse olifantenfeesten. Olifanten worden tegenwoordig nog slechts beperkt ingezet bij de bosbouw, maar doen nog volop dienst voor toeristische doeleinden.

PROGRAMMA:

Dag 1: ARRIVAL KRABI INTRANATIONAL AIRPORT
Aankomst op de luchthaven van Krabi. Meet & greet met onze vertegenwoordig. Transfer naar uw hotel voor check-in.

Overnachting in uw hotel.

Dag 2: KRABI DISCOVERY TOUR krabi 01
Ontbijt
Na een vroeg ontbijt brengen wij een bezoek aan de ochtend markt waar u heel veel lokale producten zult aantreffen maar vooral ook vele soorten groenten en fruit. Vervolgens gaan wij op pad om de Tiger Cave Tempel (Wat Tham Sua) te bezichtigen, deze tempel is één van de mooiste tempels in Krabi. Op de top van de berg staat een gouden pagode, bereikbaar via meer dan 1000 trap treden. De weg naar boven is zeker de moeite waard omdat u op de top van de berg kunt genieten van schitterende panorama’s op Krabi stad en Khao Kanab Nam. Vervolgens bezoeken we de grot in Khao Kanab Nam of Twin Mountain, gelegen in de Krabi rivier. De berg is het symbool van de provincie Krabi. Wij maken een boottocht in een lange staart boot om de grot en het mangroven bos te verkennen.
Rest van de dag ter vrije besteding.

Overnachting in uw hotel.

Dag 3: HONG ISLAND SNORKELING TOUR BY SPEEDBOAT Krabi 05
Ontbijt
Wij nemen een vroeg ontbijt in uw hotel. Na het ontbijt gaan wij naar de haven waar wij aan boord gaan van een speedboot op weg naar Hong Island. Onderweg stoppen wij om te zwemmen of te snorkelen nabij een klein eiland met kleurrijke koraalriffen en een boeiend onderwater leven.
Vervolgens zetten wij koers richting Hong Island. U zult versteld staan van de gigantische rotsformaties en vreemde plantensoorten op de rotsen van het eiland.
We stoppen bij Hong Island Bay. Het is de hoogste tijd om te ontspannen, te zonnen, te zwemmen of te snorkelen. U zult duizenden vissen zien die om je heen komen zwemmen.
In de schaduw van de bomen gebruiken wij een picknick lunch op het strand van Hong Island Bay. Als u geluk heeft, kunt u grote hagedissen zien op dit eiland.
In de loop van de vroege middag gaan wij op weg naar Pak Bia Island, wij ontspannen of wandelen op het zachte zandstrand. En het laatste eiland waar wij aan wal gaan is “Lading Island”. Geniet van zon, zee, strand en van de kleurrijke vissen. Ze zijn altijd hongerig dus een stukje brood doet de vlakke waterspiegel omtoveren in een krioelende schouwspel van zich verdringende vissen.
Terug naar uw hotel en rest van de dag ter vrije besteding.

Overnachting in uw hotel.

Dag 4: KrabiKrabi 07
Ontbijt
Dag ter vrije besteding. Geniet van zon, zee en strand.

Overnachting in uw hotel.

Dag 5: KRABI DEPARTURE
Ontbijt
In de loop van de dag wordt u opgehaald voor uw transfer naar de luchthaven. Vertrek met uw aansluitende vlucht naar uw volgende bestemming of vlucht terug naar huis.

EINDE PROGRAMMA

Dit programma is geheel aan uw wensen aan te passen.

INCLUDING: – All transfers and transport as per the program – Comfortable Minivan with air-conditioning – All accommodation as per program (based on double sharing room) – All meals as mentioned  – English-speaking guide as mention on the itinerary. – All Entrance fees & boat fees – Fresh water & Tissue

NOT INCLUDING: – Air tickets both domestic and international – Insurance – Personal expenses – All drinks – Visa fees and/or visa authorization – Late check out – Tips – Other expenses that not mentioned on the itinerary – Any peak season surcharge (normally New Year period)

Prijzen zijn afhankelijk van: – Individueel of groepsprogramma – Aantal deelnemende personen – Seizoen van reizen – Duur van de reis en het gewenste programma – Soort en klasse van de te kiezen accommodaties – Vervoer en het af te leggen totaal traject – Ticketprijzen voor vluchten en data van vertrek en terugkomst

icon private travel (2)Plaats hier uw ( aan ) vraag:
Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen “.


Neem contact met ons op voor meer informatie: UNIGLOBE Special Travel