Fernando de Noronha en Iguazu 8d/7n

8 dagen / 7 nachten The Best Beaches in the world

Dag 1: Fernando de Noronha
Vroeg vertrek vanuit het hotel te Recife. Vlucht met klein vliegtuigje naar de archipel van Fernando de Noronha. Transfer naar de pousada op basis van kamer en ontbijt.
Locale gids ter plaatse.

Overnachting in de pousada

Dag 2 t/m 5: Fernando de Noronhatahiti algemeen 01
Ontbijt in de pousada. Vrije dag of gelegenheid om optionele excursies te maken (duiken, snorkelen, boottocht met dolfijnen).

Overnachting in de pousada.

Dag 6: Recife – Iguazu
Ontbijt in de pousada. Vrije dag of gelegenheid om optionele excursies te maken (duiken, snorkelen, boottocht met dolfijnen).
Transfer en terugvlucht naar Recife in de late namiddag. Vlucht naar Iguazu.
Aankomst op de luchthaven van Iguazu, verwelkoming door onze Engelstalige gids. In de namiddag bezoek Braziliaanse zijde van de watervallen.

Transfer Hotel Falls Galli 4****

Dag 7: Iguazu watervallenfoz
Na een stevig ontbijt, bezoek aan de Argentijnse zijde van de watervallen (halve dag). In de namiddag bezoek Braziliaanse zijde van de watervallen. Transfer naar het hotel.

Overnachting in Hotel Falls Galli 4****.

Dag 8: naar de luchthaven van Iguazu
Na het ontbijt, vrije voormiddag en transfer naar luchthaven Iguazu.

EINDE PROGRAMMA

INBEGREPEN: – Hotels en accommodaties op basis van twee personen per kamer – Maaltijden zoals aangegeven  – Intercontinentale en lokale vluchten – Transfers van en naar de luchthaven – Gidsen zoals aangegeven

NIET INBEGREPEN: – Drankjes en verfrissingen – Maaltijden en activiteiten niet aangegeven – Toegangsprijzen niet aangegeven – Persoonlijke uitgaven ( wasserij, fooien, telefoon, etc. ) – Diensten niet aangegeven – Visa handling en kosten – Reis- en annuleringsverzekering

Prijzen zijn afhankelijk van: – Individueel of groepsprogramma – Aantal deelnemende personen – Seizoen van reizen – Duur van de reis en het gewenste programma – Soort en klasse van de te kiezen accommodaties – Vervoer en het af te leggen totaal traject – Ticketprijzen voor vluchten en data van vertrek en terugkomst

icon private travel (2)Plaats hier uw ( aan ) vraag:
Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen “.


Neem contact met ons op voor meer informatie: UNIGLOBE Special Travel