GALAPAGOS CRUISE & BASIC ECUADOR 7d/6n

7 dagen / 6 nachten GALAPAGOS CRUISE -ALL
INCLUSIVE- BEST SELLER 1

Ecuador & Galapagos Best Sellers. Onvergetelijke belevenissen, een  Ecuador en de Galapagos combinatie. Dit arrangement  combineert all-inclusive Galapagos cruises met de beste arrangementen op het Ecuadoriaanse vasteland. Integratie van de Andes – de avenue van de vulkanen-, cultureel erfgoed, fascinerende trein ritten, inheemse markten en lokale toeristische bestemmingen.

Het arrangement is inclusief binnenlandse vluchten, cruisen in één van de 3 deluxe schepen, M/V Galapagos Legend, M/Y Coral I & II, service en professionele ondersteuning gedurende de volledige reis.

PROGRAMMA:quito_compania_church_small

Dag 1: Quito or Guayaquil
Aankomst op de luchthaven. Meet & greet met onze vertegenwoordiger. Transfer naar het hotel.

Overnachting in uw hotel.

Dag 2: Quitoquito_compania_church_golden_interior_small
Ontbijt
Koloniale stad Quito, in het midden van de wereld. City tour: drukke straten en pleinen van de grootste historische oude stad in Amerika, de bestemming van een multi-etnisch, artistieke en culturele erfgoed. Bezoek het “Middle of the world” op de evenaar.

Overnachting in uw hotel.

Optie:
Verblijf in Guayaquil
Bezoek de grootste haven van de stad, de romantische wijk Las Peñas, de glorieuze Guayas River en de Malecón 2000.

Overnachting in uw hotel.

Dag 3-6: All-inclusive Galapagos cruise galapagos_islands_blue_footed_boobies_small
Ontbijt, Lunch, Diner
Binnenlandse vlucht naar de Galapagos.
All-Inclusive 3-nacht luxe cruise.
Niet iedereen heeft de kans de kans om te reizen door dit paradijs, zeilen op een charmant schip met een nautische inrichting van een houten en messing interieur, met ruime buiten dekken en met uitzicht op zee vanuit de hutten en de suites, met jacuzzi, zwembad en bars.
Wij zien prehistorische leguanen, reuze schildpadden, exotische vogels, planten eespanola A10n prachtige landschappen van vulkanen, lava kegels en magma stromen. Wij zwemmen en snorkelen in het warme, heldere water tussen de tropische vissen, manta roggen, zeeleeuwen, zwaardvissen, zeeschildpadden en andere mariene fauna op elk moment van het jaar. Meertalige natuurspecialisten/gidsen leiden excursies op het vasteland, twee keer per dag naar plaatsen vol met wilde dieren. De gidsen geven uitleg over de geologie, geschiedenis, evolutie, flora en fauna van de eilanden.
U geniet van een fijne selectie van maaltijden van ontbijt buffet tot gastronomische diners, ijs festivals en barbecue.
Op de laatste dag terug naar Quito of Guayaquil.galapagos_bartolome_island_small

Overnachting in uw hotel .

Dag 7: Quito – naar huis
Ontbijt
Na het ontbijt wordt het koffers pakken. Transfer naar de luchthaven voor een aansluitende vlucht naar huis of naar uw volgende bestemming.

EINDE ARRANGEMENT

INCLUSIEF:
– Galapagos cruise -all inclusive- full board
– Local flight to Galapagos
– Hotel op basis van twee personen met ontbijt
– Dag tour naar Quito or Guayaquil
– Transfers
– Maaltijden 3 x ontbijt

INBEGREPEN: – Hotels en accommodaties op basis van twee personen per kamer – Maaltijden zoals aangegeven – Verzekering, gebruik en brandstof huurauto ( exclusief lokaal te betalen borg ) – Intercontinentale en lokale vluchten – Transfers van en naar de luchthaven

NIET INBEGREPEN: – Drankjes en verfrissingen – Maaltijden en activiteiten niet aangegeven – Toegangsprijzen niet aangegeven – Persoonlijke uitgaven ( wasserij, fooien, telefoon, etc. ) – Diensten niet aangegeven – Visa handling en kosten – Reis- en annuleringsverzekering

Prijzen zijn afhankelijk van: – Individueel of groepsprogramma – Aantal deelnemende personen – Seizoen van reizen – Duur van de reis en het gewenste programma – Soort en klasse van de te kiezen accommodaties – Vervoer en het af te leggen totaal traject – Ticketprijzen voor vluchten en data van vertrek en terugkomst

icon private travel (2)Plaats hier uw ( aan ) vraag:
Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen “.


Neem contact met ons op voor meer informatie: UNIGLOBE Special Travel