GALAPAGOS CRUISE & OTAVALO 12d/11n

12 dagen / 11 nachten GALAPAGOS CRUISE -ALL INCLUSIVE- BEST SELLER 4

Ecuador & Galapagos Best Sellers. Onvergetelijke belevenissen, een Ecuador en de Galapagos combinatie. Dit arrangement combineert all-inclusive Galapagos cruises met de beste arrangementen op het Ecuadoriaanse vasteland. Integratie van de Andes – de avenue van de vulkanen-, cultureel erfgoed, fascinerende trein ritten, inheemse markten en lokale toeristische bestemmingen.

Het arrangement is inclusief binnenlandse vluchten, cruisen in één van de 3 deluxe schepen, M/V Galapagos Legend, M/Y Coral I & II, service en professionele ondersteuning gedurende de volledige reis.

PROGRAMMA:

Dag 1: Aankomst Quito
Aankomst op de luchthaven. Meet & greet met onze vertegenwoordiger. Transfer naar het hotel.

Overnachting in uw hotel.

Dag 2: Quito quito_compania_church_small
Ontbijt
Koloniale stad Quito, in het midden van de wereld. City tour: drukke straten en pleinen van de grootste historische oude stad in Amerika, de bestemming van een multi-etnisch, artistieke en culturele erfgoed. Bezoek het “Middle of the world” op de evenaar.

Overnachting in uw hotel.

Dag 3: Quito – Otavalo – Karanki Magdalena quito_compania_church_golden_interior_small
Ontbijt, Diner
Wij bezoeken de bekende inheemse markt in Otavalo voor een arts and crafts shopping avontuur. Bezoek aan Peguche bekend om zijn wevers, wij bekijken een blaasinstrumenten workshop. Cotacachi staat bekend voor de vervaardiging van lederwaren. Wij hebben een perfect uitzicht over het Cuicocha kratermeer. Wij komen aan in Magdalena Community.

Overnachting in een van de huizen van de Gemeenschap.

Dag 4: Chaski Route otavalo_idian_with_pan_flute_small
Ontbijt, Lunch
Wij ontdekken de verborgen schoonheden van de Magdalena gemeenschap door een reeks van mogelijke activiteiten: paardrijden, mountainbiken of wandelen.
Vervolgens rijden wij naar Ibarra en nemen de “Liberty Train”. De voorbijkomende landschappen bieden een magische omgeving: mysterieuze tunnels, bruggen over ravijnen en geulen en een unieke biodiversiteit.
Vervolgens komen wij aan in de Gemeenschap van Afro-Ecuadoraanse Salinas, goed-gekend voor de landbouwactiviteiten.

Overnachting in uw hotel in Quito.

Dag 5: Quito – Riobambagalapagos_bartolome_island_small
Ontbijt
Op weg naar Baños bewonderen wij de hoogste actieve vulkaan Cotopaxi. In Baños zelf bezichtigen wij het prachtige landschap van de watervallen. Vervolgens rijden wij naar het zuiden naar Riobamba voor overnachting.

Overnachting in Riobamba

Dag 6: Riobamba – Devil’s Nose train ride – Ingapirca Ruins – Cuencecuenca_colonial_building_cuenca_small
Ontbijt, Lunch
Wij starten de dag met een tour door een van de meest pittoreske inheemse gebieden van het land. Wij nemen daartoe The Devil’s Nose trein n, op weg naar het zuiden naar de ruïnes van Ingapirca. Vervolgens komen aan Cuenca voor overnachting.

Overnachting.

Dag 7: Cuenca – El Cajas National Park catedral_sagrario_cuenca_jesus_and_apostles_small
Ontbijt
City tour door Cuenca. Daarna rijden wij naar het Nationaal Park El Cajas. Dit gebied is bekend om zijn prachtige landschappen met minstens 200 lagunes, zoals het beroemde La Toreadora. Na de lunch rijden naar Guayaquil voor overnachting.

Overnachting.

Dag 8-11: All-inclusive Galapagos cruisegalapagos_marine_iguana_ecuador_small
Ontbijt, Lunch, Diner
Binnenlandse vlucht naar de Galapagos. All-Inclusive 3-nacht luxe cruise.
Niet iedereen heeft de kans de kans om te reizen door dit paradijs, zeilen op een charmant schip met een nautische inrichting van een houten en messing interieur, met ruime buiten dekken en met uitzicht op zee vanuit de hutten en de suites, met jacuzzi, zwembad en bars.
Wij zien prehistorische leguanen, reuze schildpadden, exotische vogels, planten en prachtige landschappen van vulkanen, lava kegels en magma stromen. Wij zwemmen en snorkelen in het warme, heldere water tussen de tropische vissen, manta roggen, zeeleeuwen, zwaardvissen, zeeschildpadden en andere mariene fauna op elk moment van het jaar. Meertalige natuurspecialisten/gidsen leiden excursies op het vasteland, twee keergalapagos_land_iguana_ecuador_small per dag naar plaatsen vol met wilde dieren. De gidsen geven uitleg over de geologie, geschiedenis, evolutie, flora en fauna van de eilanden.
U geniet van een fijne selectie van maaltijden van ontbijt buffet tot gastronomische diners, ijs festivals en barbecue.
Op de laatste dag terug naar Quito of Guayaquil.

Overnachting in uw hotel .

Dag 12: Quito / Guayaquil – naar huis galapagos_great_frigate_bird2_small
Ontbijt
Na het ontbijt wordt het koffers pakken. Transfer naar de luchthaven voor een aansluitende vlucht naar huis of naar uw volgende bestemming.

EINDE ARRANGEMENT

INCLUSIEF: – Galapagos cruise -all inclusive- full board – Local flight to Galapagos – Hotel op basis van twee personen met ontbijt – Dag tour naar Quito or Guayaquil – Transfers – Maaltijden 3 x ontbijt

INBEGREPEN: – Hotels en accommodaties op basis van twee personen per kamer – Maaltijden zoals aangegeven – Verzekering, gebruik en brandstof huurauto ( exclusief lokaal te betalen borg ) – Intercontinentale en lokale vluchten – Transfers van en naar de luchthaven

NIET INBEGREPEN: – Drankjes en verfrissingen – Maaltijden en activiteiten niet aangegeven – Toegangsprijzen niet aangegeven – Persoonlijke uitgaven ( wasserij, fooien, telefoon, etc. ) – Diensten niet aangegeven – Visa handling en kosten – Reis- en annuleringsverzekering

Prijzen zijn afhankelijk van: – Individueel of groepsprogramma – Aantal deelnemende personen – Seizoen van reizen – Duur van de reis en het gewenste programma – Soort en klasse van de te kiezen accommodaties – Vervoer en het af te leggen totaal traject – Ticketprijzen voor vluchten en data van vertrek en terugkomst

Plaats hier uw ( aan ) vraag: Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen “.


Neem contact met ons op voor meer informatie: UNIGLOBE Special Travel