IGUAZU 7d/6n

7 dagen/6 nachten NATUUR & AVONTUUR

Relax uitgebreid programma aan de watervallen – Iguazu jungle – San Ignacio ruines & Wanda mijn. (Gemstones)

PROGRAMMA

Dag 1: Buenos AiresBuenos Aires mei 2012 012
Aankomst op Ezeiza airport, ontvangst door onze vertegenwoordiger en transfer naar het hotel Sheraton in Buenos Aires.

Overnachting in het Sheraton Hotel

Dag 2: Buenos Aires
Ontbijt, Diner
Na het ontbijt staat een city tour op het programma en ’s avonds is een tango show met diner voor U gereserveerd.copulatie

Overnachting in het Sheraton Hotel.

Dag 3: Iguazu
Ontbijt
We gaan vandaag naar Iguazu met vertrek vanaf de city airport Aeroparque, bij aankomst in Iguazu is de transfer direct aansluitend, u gaat hier ook naar Sheraton hotel, waar kamers gereserveerd zijn met uitkijk op de jungle van het nationaal park.
Vanmiddag maken we een trip over de grens van Brazilië waar we de watervallen vanuit de benedenkant gaan zien met een mooi panoramisch uitzicht over deze enorme watermassa. Later als we de grens zijn overschreden en u terug bent in Argentinië gaan we weer naar het hotel.

Overnachting in een lokaal hotel

Dag 4: Het Argentijnse nationale park
Ontbijt
Een enerverend programma staat U vandaag te wachten, na het ontbijt eerst een bezoek aan de bovenkant in het Argentijnse nationaal park, waar U later ook nog deelneemt aan de boottocht de zgn. : “Great Adventure”

Overnachting in een lokaal hotel

Dag 5: San Ignacio ruines
Ontbijt, Lunch
Nu gaan we op weg naar de mijnen van Wanda waar half edelstenen worden gevonden. Wij maken tevens een bezoek aan de San Ignacio ruïnes, overblijfselen van de Jezuïeten huisvesting.
Ontbijt en lunch inbegrepen.

Overnachting in een lokaal hotel.

Dag 6: Het Iguazu woud
Ontbijt
In de ochtend naar het ontbijt gaan we naar het Iguazu woud, een speciale ervaring waar u het nieuwe concept van Eco en Avontuur toerisme kunt meemaken en verschillende activiteiten mogelijk zijn in direct contact met de natuur. Deze tocht duurt 4 uur.

Overnachting in een lokale accommodatie.

Dag 7: Buenos Aires

Ontbijt
Vandaag vliegt U terug naar Buenos Aires. De transfer wordt verzorgd en indien U verder reist uit de hoofdstad wordt U aldaar naar Ezeiza internationaal airport overgebracht voor uw vlucht.

Programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

EINDE PROGRAMMA

INBEGREPEN: – Hotels en accommodaties op basis van twee personen per kamer – Maaltijden zoals aangegeven  – Intercontinentale en lokale vluchten – Transfers van en naar de luchthaven – Gidsen zoals aangegeven

NIET INBEGREPEN: – Drankjes en verfrissingen – Maaltijden en activiteiten niet aangegeven – Toegangsprijzen niet aangegeven – Persoonlijke uitgaven ( wasserij, fooien, telefoon, etc. ) – Diensten niet aangegeven – Visa handling en kosten – Reis- en annuleringsverzekering

Prijzen zijn afhankelijk van: – Individueel of groepsprogramma – Aantal deelnemende personen – Seizoen van reizen – Duur van de reis en het gewenste programma – Soort en klasse van de te kiezen accommodaties – Vervoer en het af te leggen totaal traject – Ticketprijzen voor vluchten en data van vertrek en terugkomst

icon private travel (2)Plaats hier uw ( aan ) vraag:
Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen “.


Neem contact met ons op voor meer informatie: UNIGLOBE Special Travel