Avontuurlijke vis ervaring in Zuid Afrika

OLYMPUS DIGITAL CAMERALake Jozini is een populaire bestemming om te vissen op Tiger Fish. Met tal van accommodaties en private lodges langs de oever is het vissen op Tigher Fish een unieke ervaring die elke sportieve en avontuurlijke visser meegemaakt moet hebben.

Lake Jozini, gelegen in het noorden van KwaZulu Natal met adembenemende vergezichten als je uitkijkt op het meer van Jozini, de Lebombo Bergen en het Pongola wild reservaat. Gevoed door de Pongola Rivier, heeft het meer een oppervlakte van 20 000 ha.

Vanuit de bush speelt zich aan de rand van het water een uniek dierleven af. Of op het water voel je de spanning als een strijdbare tiger vis je aas oppakt tijdens het slepen vanuit een bootje met hoge snelheid dat op het water danst met acrobatische behendigheid!

Lake Jozini is de thuisbasis de tiger vis. Een van de moeilijkst te bevechten zoetwatervissen van Zuidelijk Afrika. De tiger vis wordt tussen de 50 en 70 cm lang, met opvallende kleuren, een blauwachtige glans op het lichaam, een zilveren onderkant en felgekleurde rode vinnen. De mond herbergt een rij scherpe in elkaar grijpende tanden. Het is geen gemakkelijk te vangen prooi.

Het seizoen loopt van september tot en met mei.

Informeer ons over de mogelijkheden voor een onvergetelijke viservaring.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
Transfers van en naar de luchthaven
Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
Ontspanning ter vrije besteding
Lunches, diners, recepties, party’s
Reisbegeleiding met een lokale gids/host
24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: UNIGLOBE Special Travel