Koh Chang, paradijselijk eiland voor de kust van oost Thailand

cocunut beach 01Koh Chang, letterlijk vertaald Olifanten eiland, is een tropisch paradijs dat bij de meeste Nederlanders onbekend is.In de afgelopen jaren is er veel veranderd op dit eiland aan de Oostkust van Thailand. Het is niet meer dat onherbergzame eiland dat moeilijk bereikbaar is. Het eiland heeft veel van zijn authenticiteit weten te behouden en is nog altijd een prachtig groen eiland met wilde jungle en witte stranden.

Koh Chang is, na Phuket in het Zuiden, het op één na grootste eiland van Thailand. Het hele eiland is groot een natuurreservaat, met uitzondering van een dunne strook langs de kust, de parelwitte stranden van het eiland. Een geluk voor de bezoekers  want op Koh Chang is het mogelijk om in bungalows, villa’s of hotelkamers direct aan het witte strand te verblijven.

Het grootste plaatsje op het eiland is Sai Khao Beach, beter bekend als White Sand Beach. Een bezoek aan de Khlong Phlu waterval is een must! Net als een bezoekje aan het vissersdorpje Bang Bao. Dit hele dorpje is gebouwd op palen in de zee. Je vindt hier veel winkeltjes, restaurantjes en hotels

Onze tips als je op Koh Chang bent? Bestel een cocktail, smeer je goed in en huur een strand bedje af. Geniet van het heerlijke weer maar sla beslist het tropische regenwoud ook niet over! En vergeet de onderwaterwereld niet. Deze is prachtig, dus snorkel een eind weg in de azuurblauwe zee!

Veel reizigers combineren een bezoek aan Thailand met een bezoek aan het schitterende Angkor Wat of andere locaties in Cambodja. Aan te bevelen is om vanuit Bangkok eerst Cambodja te bezoeken en de rondreis af te sluiten met een relax vakantie op een van de vele fraaie stranden op Koh Chang.

Laat ons uw reis en verblijf op maat samenstellen. hotelbel

Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: UNIGLOBE Special Travel