Noord Amerika

Om u te inspireren en te laten kennismaken met de belevingsmogelijkheden informeren wij u over bestemmingen die de moeite waard zijn om te bezoeken en dat in de diverse landen, streken, eilanden en steden van de diverse continenten.

De bestemmingen die wij op deze web site publiceren zijn geschikt om door ons , in samenwerking met onze lokale agent, reizen op maat samen te stellen conform de door u gewenste belevingswensen.

De één wordt blij van een oogverblindend wit strand. De ander van bergen beklimmen, van safari, van raften of juist andere culturen ontdekken. Hoe ziet jouw belevingswereld er uit?

Wij gaan u helpen met het ontdekken van  reisinspiraties en belevingswereld. U wordt de architect van uw eigen reis. Op deze site kunt u inspiraties opdoen voor een belevingswereld en reisbestemming die u wenst te ontdekken!

U Mundu, jouw wereld.
World_MapThe best Travel Xxperiences

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.