PASSAGE TO COLOMBIA 14d/13n

14 dagen/13 nachten RONDREIS VAN BOGOTA TOT CARTAGENA

“Passage to Colombia”  is speciaal afgestemd op de echte ontdekkingsreiziger en natuurliefhebber. We bezoeken een koffieplantage, wandelen in de Cocora vallei, ontdekken een ondergrondse zoutkathedraal, het astronomisch observatorium van de Muisca Indianen en trekken over de Caminos Reales, en natuurlijk ontbreekt een verblijf niet in het nationale park Tayron.

Cartagena is het eindpunt van deze bijzonder rondreis.

PROGRAMMA:

Dag 1: Bogota
Na aankomst op de luchthaven wordt U door onze reisleiding naar Uw hotel gebracht.Bogota 02

Overnachting Hotel Casa de la Botica

Dag 2: Historisch Bogota
Ontbijt
Wandelen door het historische deel van Bogota in de koloniale wijk La Candelaria.
Bezoek aan het goudmuseum, met veen unieke verzameling van Precolumbiaanse sieraden van goud. In de avonduren vliegen we naar Pereira in de koffieregio.

Hier zullen we 3 nachten overnachten in Hotel Sazagua ****

Dag 3: Koffieregio Bogota 01
Ontbijt
Vanmorgen  bezoekt U een koffieplantage en kunt U het hele productieproces van bonen tot de kop espresso meemaken. We rijden door typische dorpjes en zien de met sneeuw bedekte vulkanen van de centrale Andes.

Dag 4: Valle de Cocora – Salento
Ontbijt, Lunch
We gaan op pad naar de Cocora vallei, hier zien we de hoge Was palmbomen, en wandelend of te paard kunt U de hele vallei verkennen. Na de lunch gaan we naar Salento, een rustiek en mooi gelegen dorpje Salento.

Dag 5: Pereira – Bogota – Villa de Leyva Salento02
Ontbijt
Eerst een vlucht naar Bogota en dan rijden we naar Zipaquira waar we de indrukwekkende ondergrondse zoutkathedraal gaan bezoeken. Aansluitend rijden we door een groen weidelandschap naar Villa de Leyva, een prachtig koloniale pareltje.

Overnachting van 2 nachten in Hotel Posada de San Antonio.

Dag 6: Raquira
Ontbijt
Nu gaan we op weg naar het Ecce Homo klooster. Hier bezoeken we Infiernillo een astronomisch observatorium van de Muisca Indianen. Later rijden we naar het plaatsje Raquira, bekend voor potten en aardewerk.
Wandelen door Villa de Leyva.

Dag 7: Villa de Leyva – Barichara Villa de Leyva02
Ontbijt
Na een bezoek aan de lokale markt, rijden we door de canyon van de Rio Suarez naar Barichara, een mooi koloniaal dorp.

3 Overnachtingen in La Nube Posada ***

Dag 8: Barichara
Ontbijt
We wandelen ongeveer 2 uur naar Guane, de tocht voert bons over de Camino Reales en de wegen roepen herinneringen op aan Romeinse wegen. Guane was een centrum van de Guane Indianen en ook een belangrijke handelspost voor uitwisseling met de Muiscas gelegen in het hoogland van Boayca.

Dag 9: Barichara Cathedral Zipaquira
Ontbijt
Na een bezoek aan een tabaksplantage gaan we naar de grotten Hoyo de los Pajaros. Hier is het woongebied van honderden vetvogels die met veel lawaai bij zonsondergang op zoek gaan naar voedsel.

Dag 10: Barichara – Santa Marta
Ontbijt
Vandaag rijden we door de Canyon del Chicamocha op weg naar Bucaramanga, waar we weer later een vlucht zullen nemen naar Santa Marta. Na aankomst wordt de reis voortgezet naar Parque Tayrona.

2 Overnachtingen hotel Ecohabs ***Market of Silvia

Dag 11: Parque Tayrona
Ontbijt
Vandaag heeft U de hele dag voor vrije besteding in het Nationale Park. Relaxen aan het strand, wandelen door het regenwoud of paardrijden. U maakt zelf Uw eigen keuze.

Dag 12: Parque Tayrona – Catagena
Ontbijt
We gaan langs de Caraibische kust naar Cartagena, we passeren Santa Marta en rijden ciudad_perdidaover een kilometer lange brug de overspanning van de Rio Magdalena. In een mooi hotel gelegen in de historische wijk zullen we gaan overnachten.

2 Overnachtingen Hotel Alfiz ****.

Dag 13: Cartagena
Ontbijt
Bezichtiging van het klooster La Popa en de vesting San Felipe.
In Cartagena proeft U de sfeer welke in de 17e eeuw door piraten werd aangevallen, Cartagena was toen een van de rijkste steden van Amerika. De historische stad wordt geheel te voet verkend.

Dag 14: Afscheid van Cartagena en Colombia cuenca_ecuador_inmaculada_concepcion_cathedral_small
Ontbijt
Vandaag eindigt deze interessante rondreis door en specifiek gebied van het mooie land Colombia. Transfer naar de luchthaven en vlucht nar huis of misschien naar een aansluitende bestemming. (Panama)

EINDE PROGRAMMA

INBEGREPEN: – Hotels en accommodaties op basis van twee personen per kamer – Maaltijden zoals aangegeven – Verzekering, gebruik en brandstof huurauto ( exclusief lokaal te betalen borg ) – Intercontinentale en lokale vluchten – Transfers van en naar de luchthaven

NIET INBEGREPEN: – Drankjes en verfrissingen – Maaltijden en activiteiten niet aangegeven – Toegangsprijzen niet aangegeven – Persoonlijke uitgaven ( wasserij, fooien, telefoon, etc. ) – Diensten niet aangegeven – Visa handling en kosten – Reis- en annuleringsverzekering

Prijzen zijn afhankelijk van: – Individueel of groepsprogramma – Aantal deelnemende personen – Seizoen van reizen – Duur van de reis en het gewenste programma – Soort en klasse van de te kiezen accommodaties – Vervoer en het af te leggen totaal traject – Ticketprijzen voor vluchten en data van vertrek en terugkomst

icon private travel (2)Plaats hier uw ( aan ) vraag:
Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen “.


Neem contact met ons op voor meer informatie: UNIGLOBE Special Travel