The best Travel Experiences

Persoonlijk advies

Persoonlijk reisadvies, Travel Solutions en Travel Inspirations 

Wij doen waar wij het beste in zijn. Advies, verkoop en service van reis producten en diensten in het B2B en B2C segment.
– het allerhoogste niveau van persoonlijke dienstverlening en service aan klanten.
– focus op advies en verkoop met back-up van gerenommeerde specialisten voor het samenstellen van reis producten en diensten.
– een breed productassortiment waaruit wij onze klanten snel een passende reis advies en oplossing kunnen aanbieden.
– onafhankelijk reis advies op maat omdat wij niet gebonden zijn aan vaste leveranciers. Wij worden gestuurd door onze klanten.
– wij bouwen aan een solide en vast klantenbestand dat kan vertrouwen op onze expertise en excellente service.

The best Travel Experiences

World_Map

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.