China

China staat enorm in de belangstelling.

Als economische groeibriljant maar ook als toeristentrekker. Wij laten u kort kennismaken met een aantal vooraanstaande steden.

Omdat er zo veel valt te zien en te beleven in Beijing verblijf je hier een aantal dagen en nachten. Voor je bezoek aan de Verboden Stad en het Zomerpaleis krijg je een privé gids mee die je alle verhalen kan vertellen die zich hier hebben afgespeeld. De wandeling over de Grote Chinese Muur zal een hoogtepunt van je reis door China zijn. Voor het vertrek naar Xi’an bezoeken wij de Hutongs, de traditionele binnenplaats woningen van de hoofdstad.

Je komt naar Xi’an om het Terracotta Leger met eigen ogen te zien. Je gids geeft je een rondleiding langs de duizenden uitgegraven kleisoldaten, waaronder infanterie, boogschutters en officieren. Wij brengen ook een bezoek aan de Xian City Wall, uit de Ming-dynastie. Deze muur is bijna 15 kilometer lang , afwisselend met wachttorens en poorten.

Xiamen, in de provincie Fujian, is een dynamische miljoenstad. ” Een mix van eilanden en zee “.Deze havenstad is een nog onontdekte parel.

In Guilin geniet U van een rondvaart op het bovendek van een luxe airconditioned boot over de schilderachtige rivier de Li.

Shanghai is booming! Je bent in Shanghai getuige van het economische wonder van China en je kunt er met volle teugen van genieten. Ga winkelen in de leuke boetiekjes, eet een hapje in één van de trendy restaurantjes en drink een cocktail op 238 meter hoogte in de bar Cloud Nine. Breng ook zeker een bezoek aan het Shanghai Museum, voor de mooiste kunstschatten van China.

Met de trein maken wij een uitstapje naar Hangzhou. Marco Polo schreef dat het zonder twijfel de mooiste en edelste stad ter wereld was. Wij bezoeken we de meeste bezienswaardigheden in Hangzhou, de West Lake met o.a. vele schilderachtige plekjes en de Ling Yin Temple. In Suzhou bezoeken we de Tiger Hillm de Humble Administrator Garden en de Tuin van de Meester van de Netten.

hotelbelPlaats hier uw ( aan ) vraag:
Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen ”


Neem contact met ons op voor meer informatie: UNIGLOBE Special Travel