Alaska, natuurlijk mooiste

Alaska heeft 15 nationale parken, 16 nationale natuurlijke-  en 49 historische bezienswaardigheden.  Dat geeft het unieke karakter weer van dit deel van Amerika.

Intiem, uniek en onvergetelijk. Een ontdekkingsreis onder begeleiding van een persoonlijke gids is  de perfecte manier om alles wat Alaska te bieden heeft vanuit een insiders perspectief te ontdekken.

Authentiek Alaska. Ervaar de goudkoorts van Alaska, maak een cruise op de Chena River, trek tot diep in het Denali National Park, bezoek de kuststeden van Seward en Homer, maak vervolgens de Tundra Wilderness tour. En er valt nog veel meer te beleven.

Avontuurlijk logeren. In de hoge bergen, tussen de wilde dieren, met uniek uitzicht en vergezicht! In Alaska, is het onderdak net zo uniek en adembenemend als de avonturen zelf. Voorbeelden zijn de majestueuze Mat-Su Valley in het hart van Chugach gebergte, een afgelegen meer boven de boomgrens in de Talkeetna Mountains, het ongelooflijke back-country Denali’s, de schilderachtige Katchemak Bay, de oevers van Bartlett Cove in Glacier Bay National Park. Logeren op unieke plaatsen voor een eenmalige ervaring.

Vissers latijn. De wateren van Alaska bieden met vijf soorten wilde zalm – koning, zilver, roze, rood en chum – de beste condities voor unieke visexcursies. Om nog maar niet te spreken over de aanwezigheid van heilbot, regenboogforel, rode poon, kabeljauw, arctische vlagzalm en snoek. Gewoon om een aantal te noemen …
Met een watervliegtuig op weg naar de Yentna Rivier bij Lake Creek of met vliegen vissen aan de oevers van de rivier de Talkeetna.
In Alaska gaan unieke vergezichten en gegarandeerde grote vangsten tijdens het vissen hand in hand.

hotelbelPlaats hier uw ( aan ) vraag:
Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen “.


Neem contact met ons op voor meer informatie: UNIGLOBE Special Travel