Brazilië

Brazilië is een van de meest fascinerende landen ter wereld.

Een paradijs voor liefhebbers van natuur, cultuur, strand, historie, avontuur, actie, adrenaline, rust en plezier. Het is een land vol met adembenemende bestemmingen, zowel natuurlijk gevormd als door de mens gemaakt.

Enkele hoogtepunten zijn:

Rio de Janeiro, zonder twijfel de mooiste stad ter wereld. Salvador, de meest Afrikaanse stad buiten Afrika en tegelijkertijd de meest exotische stad in Zuid Amerika. Daarnaast heeft Brazilië de grootste en meest spectaculaire watervallen ter wereld in Foz do Iguacu. En het onaangetaste moeraslandschap van de Pantanal met de grootste concentratie aan wild in heel Noord- en Zuid Amerika. En niet te vergeten de grootste rivier ter wereld die loopt door het grootste regenwoud ter wereld, het mysterieuze Amazone regenwoud.

Ook zijn er een aantal historische steden met prachtige koloniale architectuur, zoals Salvador, Ouro Preto, Parati, en Olinda en is er meer dan 8000 kilometer aan kust met vele onaangetaste stranden en tropische eilanden.

Brazilië is een multiculturele samenleving zonder etnische conflicten, met een zeer vriendelijke bevolking die van het leven geniet. De toeristische infrastructuur is van een hoog niveau, met accommodaties variërend van rustieke gasthuizen tot luxe 5 sterren resorts.

hotelbelPlaats hier uw ( aan ) vraag:
Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen “.


Neem contact met ons op voor meer informatie: UNIGLOBE Special Travel