Brunei

Brunei, een met regenwoud bedekt juweel van een land, gelegen aan de noordelijke oever van het eiland Borneo, is een verfrissende toeristische bestemming. Brunei heeft een rijke variëteit aan  natuurlijk en culturele erfgoed, een eeuwenoude majestueus koninklijke historie en een spannende actualiteit van de prachtige accommodaties, golf greens, eerste klas duikplekken en een moderne en efficiënte infrastructuur.

Brunei is een veilige, stabiele, gezonde en oprecht gastvrije samenleving. Een welvarende olie en gas producerende natie met een kleine, vredelievende bevolking die geregeerd wordt door de Sultan van Brunei.

Brunei heeft de ontdekkingsreiziger veel te bieden. Met veel natuurlijke, culturele en recreatieve activiteiten hoogtepunten. Een perfect uitje voor een korte vakantie.

Voor langere vakanties is Brunei perfect te combineren met de rest van Borneo en/of Maleisië  of met  de metropolen Kuala Lumpur en Singapore of als tussenstop op doorreis naar Australië en Nieuw-Zeeland.

De rust en veiligheid van Brunei maakt de bestemming ideaal voor groeps- en incentive trips, zakelijke retraites, teambuilding evenementen en conferenties.

hotelbelPlaats hier uw ( aan ) vraag:
Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen ”


Neem contact met ons op voor meer informatie: UNIGLOBE Special Travel