Ecuador

De oude stad Quito is gebouwd op de ruïnes van een Inca-hoofdstad. In het oude deel van Quito vindt u veel oude Spaanse gebouwen en een springlevende Indianencultuur. De avenue van de vulkanen is een schitterende route om dwars door Ecuador te reizen,De kleurrijke Indianenmarkten, de koloniale steden en de overblijfselen van de Incacultuur zijn allemaal even boeiend.

Ingapirca en Cuenca – en de treinroute Chaski Antawa zijn niet te missen highlights.

Galapagos eilanden archipel is één van de grootste natuur wonderen ter wereld, gelegen op ongeveer 1000 km ten westen van het zuid Amerikaanse vaste land. Opvallend is dat de eilanden allemaal een eigen karakter hebben door hun unieke flora en fauna die men nergens anders ter wereld aantreft. De zeeleguaan heeft veel weg van een prehistorisch monster, maar er zijn ook landleguanen,zeeleeuwen, reuzeschildpadden, flamingo’s, pinguïns, dolfijnen, albatrossen, haviken, pelikanen, fregatvogels en de blauwvoet Jan-van-Genten.
De dieren kennen geen enkele angst voor mensen, zodat U in principe wandelt door een tralieloze dierentuin. Onze Galapagos reizen zijn er in geselecteerde luxe cruiseschepen, geselecteerd op veiligheid, programma inhoud en cruise routes.

hotelbelPlaats hier uw ( aan ) vraag:
Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen “.


Neem contact met ons op voor meer informatie: UNIGLOBE Special Travel