Drijven in luxe

Cruisen, een reis vol ongekende luxe. Het grote genieten kan beginnen.

Ga aan boord van een luxe cruise schip en ervaar hoe onvergetelijk een dergelijke vakantie kan zijn. Persoonlijke aandacht, een gevoel van ruimte en iedere morgen wakker worden op een nieuwe bestemming. En u hoeft slechts een keer uw koffer uit te pakken.

Een cruisevakantie betekent feitelijk niets meer en niets minder dan je vakantie doorbrengen op een drijvend hotel. Wel een luxe hotel, want vaak zijn deze schepen van alle gemakken voorzien. De kamers zijn vaak ruim en voorzien veel faciliteiten, waarbij een kluis en minibar niet ontbreken. Aan boord vind je meerdere restaurants. Ook zijn de boten voorzien van zwembaden, internetcafés, speelparadijzen en wellnesscentra.

Een deluxe hotelkamer kost al snel hetzelfde als een verblijf op een cruise schip. Maar aan boord zijn daarbij ook nog eens alle services, maaltijden en drankjes bij de prijs inbegrepen.

Steeds meer schepen stellen zich in op gezinnen en dus ook op kinderen en zelfs tieners. Het is ook de ideale vakantie als je het goed bekijkt. Inchecken aan bord en ontspannen maar!

Wij kunnen u wegwijs maken in de wondere wereld van het cruisen. Wij adviseren u bij het vinden van de cruise en rederij die het beste bij uw wensen past. Om uw droomvakantie vorm te geven. Op een luxe schip met zwembad, voorzien van SPA faciliteiten, overheerlijke maaltijden en entertainment voor elk wat wils. Een ervaring om nooit te vergeten.

U Mundu, jouw wereld. Niet zoeken maar vragen.

hotelbelPlaats hier uw ( aan ) vraag: Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen “.


Neem contact met ons op voor meer informatie: UNIGLOBE Special Travel