Golf Cruises

Golven en Golfen: dubbel genieten.

Een ontspannende cruisevakantie naar de mooiste bestemmingen, vier à vijf verschillende, uitzonderlijke golfterreinen en de mogelijkheid om u te laten begeleiden door een golfprofessional.

Reis van golfcourse naar golfcourse aan boord van de mooiste cruiseschepen ter wereld. Culinaire hoog-standjes, wellnessbehandelingen, excursies naar wereldsteden en comfortabele kajuiten maken van uw golfcruise een unieke ervaring.

Met een groep of golfclub een week op een cruiseschip, vier verschillende golfterreinen en begeleiding van uw eigen golfcoaches. Speel overdag op de mooiste courses en spreek ’s avonds af aan de 19e hole met de andere golfers. Tijdens de golfvrije dagen geniet u van excursies of van de wellness- en ontspanningsmogelijkheden op het schip.

U geniet van een schitterende reis van golfcourse naar golfcourse, aan boord van de mooiste cruiseschepen ter wereld. Transport, greenfees en reserveringen? Wij regelen alles voor u. Op zoek naar een reis op maat voor uw groep of club? Dat kan: u kiest de bestemming en periode, en wij maken een voorstel op maat.

hotelbelPlaats hier uw ( aan ) vraag:
Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen “.


Neem contact met ons op voor meer informatie: UNIGLOBE Special Travel