Las Vegas met Grand Canyon

grand canyon01Nevada, ‘the Silver State’ is door de aanwezigheid van Las Vegas vooral bekend als gokparadijs.

Toch heeft Nevada veel meer te bieden dan alleen maar gokpaleizen en casinobuffetten. Denk eens aan de verlaten snelwegen die door de woestijn lopen. Grote kans dat je er urenlang geen verkeer tegenkomt! Daarnaast is de Hooverdam, de stuwdam in de Colorado River, beslist een bezoekje waard. Wie zin heeft in wat meer avontuur kan in diezelfde rivier gaan raften. En wat dacht je van een vlucht over de Grand Canyon?! Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in een van de prachtige parken die de staat rijk is.

Maar de meeste mensen bezoeken de staat Nevada toch vooral om één reden: Las Vegas, ‘dazzling city’, de stad die nooit slaapt. Felle neonlichten dag en nacht, voortdurend rinkelende gokmachines, het centrum van entertainment. Combineer dit alles met een geweldige show of met een heuse huwelijksvoltrekking! Viva Las Vegas!

Tips:
•Nevada bestaat merendeels uit woestijn. Hier leeft een groot aantal kleine en grote dieren, waaronder konijnen, eekhoorntjes, slangen, hagedissen, coyotes en paarden. Een groot gedeelte van de natuur in de staat is omgedoopt tot nationaal park, zoals: National Park Red Rock Canyon, Toiyabe National Forest, Lake Mead National Recreation Area , Valley of Fire State Park.
•Het winterseizoen is van december tot en met maart; het zomerseizoen loopt van juni tot en met september. Het hoogseizoen is in de zomer! De gemiddelde temperatuur in de zomer 35 graden; de gemiddelde temperatuur in de winter is ongeveer 9 graden.

hotelbelPlaats hier uw ( aan ) vraag:
Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen ” onder de menu knop Services


Neem contact met ons op voor meer informatie: UNIGLOBE Special Travel