Marokko

Een reis door Marokko is wakker worden in een sprookje van 1001-nacht. Na minder dan vier uur vliegen, wandelt u een compleet nieuwe wereld binnen. Een wereld met zinnenprikkelende souks vol kruiden en verse couscous en koningssteden met slangenbezweerders en majestueuze toegangspoorten. U rijdt langs palmoases, woeste bergpartijen en stille berberdorpjes en reist in een kamelenkaravaan door de woestijn.

Tijdens een rondreis kunt u alle gezichten van Marokko zien. Een combinatie van de bekendste koningssteden, de hoge woestijnduinen en het binnenland met groene valleien en bergkloven. In Fes en Marrakech (ver)dwaalt u door een labyrint van straatjes in de levendige souks met eeuwenoude ambachten, slangenbezweerders en eettentjes.

De beste reistijd is het voor- en najaar. De temperaturen zijn dan gemiddeld; niet te koud en niet te warm (tussen de 24 en 30 graden). De woestijn kun je het hele jaar door bezoeken. In onze herfst en wintermaanden zijn de temperaturen overdag prima, maar koelt het ‘s avonds behoorlijk af.

hotelbelPlaats hier uw ( aan ) vraag: 
Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen ”


Neem contact met ons op voor meer informatie: UNIGLOBE Special Travel