Mozambique

Mozambique is een uitgestrekt land, gelegen in Zuidoost-Afrika. Een paradijs met hagelwitte stranden en idyllische eilanden, maar toeristisch gezien vrijwel onontgonnen.

Mozambique heeft een veelbelovende toeristische toekomst en heeft alles in zich om een topbestemming te worden. Naast de mooiste stranden aan het zuidelijk halfrond, een kleurrijke lokale cultuur en een prachtige koloniale architectuur. De belangrijkste toeristische bezienswaardigheden zijn de levendige steden Maputo en Beira en de paradijselijke eilanden van de Bazaruto archipel. Voor de liefhebbers is “birdwatching” enorm populair in Mozambique.

Mozambique heeft ook een groot potentieel voor de safariliefhebbers. Aan te raden is om de nationale parken onder leiding van een ervaren gids te bezoeken en zich zeker niet “off the beaten track” te begeven.

Get away from it all

Wenst u te ontsnappen aan de hectiek van alledag. En helemaal tot rust komen op een privé-eiland in een tropisch natuurgebied … duiken of vissen in de volop rijke wateren voor de kust van Mozambique, het verkennen van schilderachtige paden door de mangroven, vissen op kreeften en andere verse zeevruchten  of gewoon ontspannen op een poederachtig wit strand.

Your place to be……..Situ Island, Quirimbas Nature Reserve, Mozambique.

hotelbelPlaats hier uw ( aan ) vraag:
Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen ”


Neem contact met ons op voor meer informatie: UNIGLOBE Special Travel