Philadelphia

Philadelphia, Pennsylvania, de op een na grootste stad aan de oostkust van Amerika is een dynamische bestemming vol met belevenissen van een grote stad maar zeker ook met de charme van een klein dorp. Met een dagelijkse non-stop service vanaf Amsterdam is Philadelphia gemakkelijk bereikbaar en een uitstekende toegangspoort om uw Amerikaanse droom te beleven. De voormalige hoofdstad van de VS, gelegen op slechts 160 km van New York en 214 km van de huidige hoofdstad Washington.

Philadelphia betekent in het Grieks “broederliefde “. Het is de geboorteplaats van Amerika, de stad waar de geschiedenis van de Verenigde Staten van Amerika ooit begon. Philadelphia is een stad gebouwd op onafhankelijkheid, soul en een mix van geschiedenis en innovatie.

Dankzij de oprichter William Penn, is de stad aangelegd in een eenvoudig raster. Hierdoor zijn de straten eenvoudig te navigeren straten. Deze straten worden omlijst door meer dan twee miljoen bomen. Bovendien heeft de stad het grootste stadspark van Amerika.

Philadelphia en omgeving bieden vele highlights voor de bezoekers. Ervaar de historische huizen, sta versteld van drie eeuwen aan architectonische meesterwerken. Geniet van de kleuren en geuren in een van de mooiste botanische tuinen en parken van de wereld. Bezoek de eerste dierentuin van Amerika, de eerste bank, het eerste postkantoor en het eerste museum. Ga aan boord van marineschepen die dienst hebben gedaan in de gevechten van de 19e en 20e eeuw.

Ga naar de plaats waar het ooit allemaal begon in Amerika!

hotelbelPlaats hier uw ( aan ) vraag:
Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen “.


Neem contact met ons op voor meer informatie: UNIGLOBE Special Travel