Zeil Cruise

mutiara lautHet zeiljacht waarop u aan boord gaat is een ideale speeltuin om tijdens een privé cruise magische eilandengroepen in de Indische Oceaan te beleven en te ontdekken. Door de relatief lange passage en eindeloze mogelijkheden voor activiteiten tussen de eilanden is een verlenging van het verblijf op een van de eilanden aan te bevelen. Maak gebruik van een combinatie van activiteiten en relaxen. Een en ander is geheel op maat in te bouwen.

Tijdens de cruise zijn elke dag een veelheid aan activiteiten mogelijk. Zwemmen, snorkelen en duiken voor de liefhebbers. Waterskiën, Stand Up Paddle boards, kajak varen, troling of vissen. De meeste activiteiten vinden plaats op of rond het water en het strand. Maar er is ook volop gelegenheid om te wandelen. Ook kunt u deelnemen aan de voorbereiding  van de dagelijkse BBQ op het strand.

De cruise wordt op maat en geheel volgens de wensen van u samengesteld. Bijna alles is mogelijk, je kunt het zo gek niet bedenken ……………Niet zoeken maar vragen!

Sail Away op dit luxe zeiljacht om zo de mooiste plekken op aarde te ontdekken…..

hotelbelPlaats hier uw ( aan ) vraag: Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen “.


Neem contact met ons op voor meer informatie: UNIGLOBE Special Travel