Zuid Africa

Zuidelijk Afrika is een paradijs. De  hemel op aarde!

Je reist er langs bijna alle landschapsoorten die er bestaan: hoge bergen, donderende watervallen, uitgestrekte vlaktes, tropische bossen, pittoreske baaien, oesterbroedplaatsen, bloemenvelden en vruchtbare heuvels vol wijnranken. In dit paradijs leeft een schat aan diersoorten en een keur aan volkeren. Zo val je tijdens de reis van de ene verbazing in de andere. De combinatie van overweldigend natuurschoon, wilde dieren, tropische vogels en de speciale geschiedenis en bevolking, maken het onvergelijkbaar en vooral onvergetelijk voor de deelnemers.

Dromen die werkelijkheid worden. Gebruik makend van onze professionele en ervaren partners in Zuid Afrika kunnen wij putten uit eindeloze mogelijkheden van unieke belevenissen en ervaringen. In landen die werkelijk alles te bieden hebben wat een mens zich maar kan wensen en voorstellen. De hemel op aarde. En dat willen wij u laten beleven. Ongelofelijk en vooral ook onvergetelijk. Ervaringen op doen die u absoluut opnieuw wilt beleven.

Van hoogtevrees naar zeeziek….
Zuidelijk Afrika is een paradijs voor avonturiers. Denkt u maar eens aan de hoogste bungee jump ter wereld, “ cage diving “ met witte haaien en krokodillen, rafting op de Sabie rivier , zandsurfen in de duinen, quad biken, “ mountain boarden “ , ballon varen, parachute springen, diepzee vissen en nog veel meer. Ook uw hart gaat vanzelf sneller kloppen. Adrenaline kicken…
Wij laten u tijdens een ontdekkingstocht kennismaken met een veelheid aan avontuurlijke hoogtepunten. U gaat de dingen doen waarvan u altijd al gedroomd heeft.

Fietsen in het panoramische Noorden van Zuid Afrika
Wist u dat de gemiddelde bezoeker aan Zuid Afrika meer olifanten ziet dan fietsers zelf? Wij willen die statistieken veranderen. U wordt begeleidt door onze specialisten die allen verwoede experts zijn. Waarom niet naar olifanten kijken terwijl u fietst?

Unieke wandelingen in Cederbergen
Een unieke selectie van indrukwekkende wandelingen door en rondom de Cederbergen. In deze omgeving wandelt u iedere dag naar een andere locatie. Onderweg geniet u van het indrukwekkende en afwisselende landschap compleet met rotsschilderingen van de San bevolking.

Wild spotten, stad en land ontdekken met het hele gezin of met een groep
Wat is er mooier dan het afwisselende Zuid Afrika te ontdekken met het hele gezin of met een groep mensen? In diverse rondreizen combineert u stad, natuur en cultuur. Voor elk wat wils worden er bijzondere activiteiten in de diverse programma’s opgenomen.

Een 4 x 4 drive Afrika Sandveld Safari in Namibië
Zandduinen, glibberige bergpassen en wijd open landelijke wegen. Zuidelijk Afrika heeft het allemaal. Onze deskundige gids, met jarenlange ervaring, heeft een unieke route voor u uitgewerkt. U heeft de keuze tussen een Landrover en een Toyota 4×4. Of u stelt zelf een route voor.
Vanuit Windhoek rijdt u door prachtige bergpassen en landschappen naar het Namib Naukluft Park. Hier bevinden zich de hoogste zandduinen ter wereld. Door de Sossusvlei en de Deadvlei. Door passen en woestijnvlaktes van gravel naar de avontuurlijke woestijnstad Swakopmund met zijn Bavarische architectuur en gezellige nachtleven. Hier heeft u een keuze uit vele spannende activiteiten zoals quad rijden, zandsurfen, skydiving, parasailing of ballonvaren. Etosha ontdekken en een dag speuren naar wild in het National Park van die naam. Op safari in het 38.000 ha grote Kaudom Game Park. Alleen 4 x 4 voertuigen worden in dit park toegelaten.

hotelbelPlaats hier uw ( aan ) vraag:
Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen ” onder de menu knop Services


Neem contact met ons op voor meer informatie: UNIGLOBE Special Travel