Privé reis Kenia en Tanzania

Out of Africa

Op de oevers van de rivier of het meer spelen zich bij het krieken van de dag en bij zonsondergang unieke en spectaculaire beelden af. Een samenzijn van olifanten, nijlpaarden, buffels, krokodillen, leeuwen, luipaarden…. Een samenspel van moeder natuur en de elementen. ” World of wonders ! ”

Een ontdekkingsreis naar Kenia en Tanzania maakt deze dromen waar. Een gebied dat zich uitstekent leent voor alle mogelijke soorten safari ‘s. Zoals ballonsafari ‘s en kanosafari ’s. Dit gebied is uniek voor wandelsafari ’s. In de ochtend en late middaguren maakt U fantastische game drives in open voertuigen of spannende game walks. Een gebied van glorieuze zonsondergangen, vriendelijke mensen, oude tradities en mysterieuze legenden. Maak kennis met de hemel op aarde.

Kenia en Tanzania zijn misschien wel het mooiste landen van Oost Afrika.

Kenia heeft een tropisch klimaat. Dit wordt beïnvloed door de Indische Oceakilimanjaroan en de dichte locatie op de evenaar. Daardoor is het praktisch even lang donker als licht, en zijn de dagen bijna het hele jaar door even lang. Aan de kust is er dag en nacht een constante hoge temperatuur en een hoge luchtvochtigheid. Naarmate men verder het binnenland in trekt, wordt de lucht droger en de nachten kouder.

De fauna en flora in Kenia zijn zeer gevarieerd, zo zijn er meer dan 80 wilde diersoorten en over de duizend verschillende vogels. De vele natuurparken hebben een grote aanwezigheid van leeuwen, zebra’s,giraffes, nijlpaarden, olifanten en luipaarden. In de nabijheid van het Victoriameer zijn er veel flamingo’s en leven er nog vele neushoorns.

De uitgestrekte vlaktes van de Serengeti, de helderblauwe zee en parelwitte zandstranden op Zanzibar, de authentieke Masai bevolking met haar kuddes vee en natuurlijk alle andere prachtige nationale parken en bezienswaardigheden waaronder het grootste game reserve van Afrika.

Een reis door Tanzania betekent genieten en beleven. Het echte ‘Out of Africa’ gevoel dus! Combineer een safari door Tanzania met de maagdelijke stranden van Zanzibar! U gaat eerst op safari door de mooiste parken van Tanzania (zoals de Serengeti en Ngorongoro krater) en sluit af op de maagdelijke, witte stranden van Zanzibar.

Door de ligging dichtbij de evenaar heeft u misschien het idee dat het tropisch heet is in Tanzania. Eigenlijk valt dat best wel mee. De temperaturen op het midden van de dag kunnen zeker wel oplopen tot de dertig graden, maar echt onbehaaglijk wordt het niet snel. Het overgrote deel ligt namelijk op ongeveer 1500 meter hoogte, dus het is er koeler en droger dan in veel andere tropische landen.

hotelbelPlaats hier uw ( aan ) vraag:
Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen ”


Neem contact met ons op voor meer informatie: UNIGLOBE Special Travel