Rondvaart St. Andrew’s Bay

MaungShwe LayOp ongeveer anderhalf uur varen ten zuiden van Ngapali ligt een traditioneel dorp genaamd MaungShwe Lay. Een inspirerende bestemming voor een dag tour met een uitnodigende strand een van de mooiste plaatsen in het prachtige St. Andrew’s Bay.

Onze tour begint van het hotel met een ontspannen boottocht naar deze schilderachtige bestemming. MaungShwe Lay is een vissersgemeenschap waar het leven lijkt terug te gaan in de tijd. U ademt, proeft en ervaart het leven van alledag van de lokale bevolking. U maakt een wandeling rond het dorp en u brengt een bezoek aan de markt, de school en de bibliotheek. We gaan te voet naar een plaatselijke steenfabriek en vervolgens met een ossenkar door het dorp terug naar het hagelwitte zandstrand.Ngapali Beach

Met een kleine boot varen wij naar de baai om te snorkelen in het kristalheldere water tussen het rijkelijk aanwezige koraal en tussen de vele kleurrijke vissen. De lunch is een waar feest van verse zeevruchten geserveerd in een lokaal huis direct aan het strand.

De reis naar MuangShwe Lay is niet alleen een leuke dag op het strand, het is bovendien een directe steun aan de lokale gemeenschap. Aan het einde van de dag gaat u voldaan en ontspannen terug naar uw hotel met de Ngapaliby. Een onvergetelijke ervaring rijker.

icon private travel (2)Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: UNIGLOBE Special Travel