Route 66 5d/4n

ROUTE 66

De Route 66 weerspiegelt de Amerikaanse geschiedenis van de afgelopen 100 jaar: de opkomst van de auto, de aanleg van wegen, de maffia, WO II, militaire bases. Langs de route veel indrukwekkende landschappen, motels, oude tankstations en van die typische diners met chroom en Cadillacbanken. Het rijden over de historische wegen geeft het ultieme  “ born to be wild-gevoel “.

Dag 1: Aankomst route 66 -1
Meet&greet op Los Angeles, de meet&greet persoon begeleidt de deelnemers naar de car rental desk, daarna reist de gids mee naar de Harley Davidson locatie om daar de bikers te assisteren met de pick up.
Iedereen gaat op eigen gelegenheid naar het hotel in Santa Monica. Inchecken hotel (bijvoorbeeld JW Marriott Merigot, Loews of Shutters on the Beach.
Lunch in het hotel. In de middag een ‘open top van’ tour in Hollywood
Diner in Santa Monica (op loopafstand van het hotel)

Overnachting in Santa Monica

Dag 2: naar Kingman
Ongeveer 7,5 uur durende rit naar Kingman. Dit is een zeer lange dag, maar vanwege de jetlag zullen mensen vroeg op zijn en kunnen we dus op tijd vertrekken. Jullie volgen de Route 66. Onderweg lunch in Barstow (Peggy Sue’s 50‘s Diner). Verschillende stops voor foto’s en sanitaire onderbrekingen.

Overnachting in Kingman

Dag 3: naar Flagstaff
Ongeveer 3 uur durende rit naar Flagstaff. Onderweg lunch in Williams en verschillende stops voor foto’s en sanitaire onderbrekingen. Dit is volledig over de Route 66. In de namiddag arriveren wij in Flagstaff.
Namiddag ter vrije besteding.

Overnachting in Flagstaff

Dag 4: naar Scottsdale
Ongeveer 3 uur durende rit naar Scottsdale. Dit is NIET meer op de Route 66
In Phoenix de motoren en auto’s inleveren. Met een bus naar het hotel in Scottsdale.
Inchecken      in een mooi resort in Scottsdale (bijvoorbeeld FireSky Resort & Spa,      Intercontinental Montelucia Resort & Spa, een Hyatt of Hilton resort…)
Lunch in het hotel
Diner in een mooi restaurant in Scottsdale als afsluiter

Overnachting in Scottsdale

Dag 5: naar huis
Terugvlucht naar Nederland

EINDE PROGRAMMA

INBEGREPEN: Hotels en accommodaties op basis van twee personen per kamer – Maaltijden zoals aangegeven – Verzekering, gebruik en brandstof huurauto ( exclusief lokaal te betalen borg ) – Intercontinentale en lokale vluchten – Transfers van en naar de luchthaven

NIET INBEGREPEN: – Drankjes en verfrissingen – Maaltijden en activiteiten niet aangegeven – Toegangsprijzen niet aangegeven – Persoonlijke uitgaven ( wasserij, fooien, telefoon, etc. ) – Diensten niet aangegeven – Visa handling en kosten – Reis- en annuleringsverzekering

Prijzen zijn afhankelijk van: – Individueel of groepsprogramma – Aantal deelnemende personen – Seizoen van reizen – Duur van de reis en het gewenste programma – Soort en klasse van de te kiezen accommodaties – Vervoer en het af te leggen totaal traject – Ticketprijzen voor vluchten en data van vertrek en terugkomst

icon private travel (2)Plaats hier uw ( aan ) vraag:
Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen “.


Neem contact met ons op voor meer informatie: UNIGLOBE Special Travel