Reisformaliteiten

Houdt u altijd rekening met de vereiste reisdocumenten voor uw bezoek aan het buitenland? Controleer allereerst de geldigheid van uw paspoort! Wilt u weten of u een visum nodig heeft voor uw reis?UNIGLOBE Travel kan u vertellen in welke landen een visum verplicht is en deze voor u aanvragen. Neem voor meer informatie contact met ons op. Advies: U bent zelf verantwoordelijk om in het bezit te zijn van geldige reisdocumenten. Gegevens over reisdocumenten zijn aan verandering onderhevig. Controleer daarom altijd de meest actuele situatie kort voor vertrek.

Gezondheidsadviezen

Wanneer u voor een (langere) periode naar het buitenland afreist, is het verstandig om vooraf advies in te winnen over de eventuele gezondheidsrisico’s. De kans op besmetting is in het buitenland vaak groter door minder goede hygiënische omstandigheden. Met adequate voorzorgsmaatregelen en de juiste vaccinatie kunt u het risico op infectieziekten minimaliseren.
Met een vaccinatie en een persoonlijk reisadvies gaat u beschermd op reis. Neemt u daartoe contact op met uw huisarts of de lokale GGD.

Reisverzekeringen

UNIGLOBE Travel biedt in samenwerking met de Europeesche Verzekeringen meerdere reisverzekeringen aan die u direct bij ons kunt afsluiten.

– Lang-op-Reisverzekering
– Doorlopende annuleringsverzekering
– Aflopende Annuleringsverzekering
– Aflopende Reisverzekering
– Doorlopende Reisverzekering
– Uit in Nederland verzekering

 

Niet zoeken maar vragen

Wij gaan u helpen met het ontdekken van  reisinspiraties en belevingswereld. U wordt de architect van uw eigen reis. Op deze site kunt u inspiraties opdoen voor een belevingswereld en reisbestemming die u wenst te ontdekken. Stel aan de hand van deze inspiraties een wensenpakket samen dat wij gaan gebruiken voor advisering van een of meerdere reisarrangementen op maat. Geheel conform uw wensen. Voor een individuele reis, een familietrip of voor een georganiseerde groep- of incentivereis. Of voor een event dat u wenst te organiseren. De gegevens zijn voor ons de uitgangspunten om samen met onze lokale agent een maatwerk arrangement voor uw reis uit te werken. Verstuur uw aanvraag naar ons en u ontvangt binnen vijf dagen een compleet uitgewerkt voorstel.

a

Kies een land of regio van uw voorkeur.

Deze site geeft u een breed scale aan keuzemogelijkheden van regio ‘s en reisbestemmingen. Maak een keuze voor een regio, een land of een specifieke  bestemming in het betreffende land. Of informeer ons als u een rondreis wilt maken, gebruik makend van een gids met lokaal transport.

c

Reisperiode

Informeer ons over de gewenste datum van vertrek en de lengte van uw verblijf. U bent bij ons niet gehouden aan vaste vertrek of terugkomdatums. Geeft u aan welke luchthaven van vertrek uw voorkeur geniet. Laat ons weten met hoeveel personen u de reis wilt maken met een eventuele kamerverdeling voor de reizigers.

b

Belevingswensen en mogelijkheden

Tijdens uw verblijf kunt u genieten van een breed assoriment aan beleving en activiteiten. Deze site geeft u inzicht in de mogelijkheden die wij voor u kunnen organiseren. Laat ons weten welke wensen wij voor u mogen uitwerken.

d

Wat zijn uw wensen m.b.t. comfort?

Welk type accommodatie en vluchten wenst u? Welke klasse prefereert u? De mogelijkheden voor u op een rijtje: exclusieve luxe; comfort in het hogere segment en toeristen of midden klasse. Voor de vluchten: business-, comfort- of economy class. Mogelijk heeft u voor ons een indicatie of idee geven van het beschikbare reisbudget.

Mobiele service app

UNIGLOBE Travel-Base is de gepersonaliseerde mobiele website exclusief voor onze reizigers. Met deze mobiele website heeft u overal ter wereld vanaf elk mobiel apparaat met internet verbinding, 24/7 een beveiligde toegang tot uw persoonlijke reservering en specifieke reisinformatie. Zo bent u altijd op de hoogte van uw boekingen. Travel-Base biedt u de volgende diensten aan:

Overzicht vluchtschema
– Mogelijkheid tot online inchecken
– Flight Status
– Check My Trip
– UNIGLOBE kantoor informatie en Rescueline

Bovendien ontvangt u ook een sms of e-mail notificatie bij:

– De mogelijkheid tot online inchecken
– Een vluchtvertraging, -wijziging of -annulering
– Calamiteiten
– Aanvraag nieuwe login gegevens