TIME TO EXPLORE MALASIA 12d/11n

12 dagen / 11 nachten CITY FACES & EXOTIC LOVELY LANGKAWI

Maleisië is een bestemming waar U op uw eigen tempo de fascinerende cultuur kunt ervaren, verweven met een rijke geschiedenis.
Geniet op de stranden en eilandjes in het noordelijk deel Langkawi van de tropische strandgebieden en sfeervolle aantrekkelijke hotels en resorts. fascinerende cultuur, de rijke geschiedenis en de tropische strandoorden.

Hoogtepunten : Metropool Kuala Lumpur – culinaire hoogstandjes – bijzondere cultuur – malaysia 02exotische stranden en indien gewenst in combinatie met een city trip naar Singapore.

Het programma is ook perfect te combineren met Maleis Borneo of Brunei.

PROGRAMMA

Dag 1: vlucht naar Kuala Lumpur
U vlucht naar Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië, of U kiest voor Singapore.

Dag 2-3:  Kuala Lumpurjamek-mosque-kuala
Ontbijt
Op de luchthaven wordt u verwelkomd door uw privé chauffeur en heeft u een transfer naar een van de beste hotels in de stad. Uw ontdekkingsreis door Kuala Lumpur begint hier.
Ga op pad met uw gids en wandel door de stad waar u ook op zoek gaat naar de lokale eetstallatjes of andere specialiteit restaurantjes van Maleisische specialiteiten.

Overnachting in uw hotel

Dag 4-6: Penang penang-national-park
Ontbijt
Vandaag vliegt u van Kuala Lumpur naar het eiland Penang en direct na aankomst gaat u met een privéchauffeur naar het hotel. Heeft U gekozen voor aankomst in Singapore en dan kan ook per ferry de tocht naar richting Penang worden geregeld. Vraag naar deze optie onze reisspecialisten helpen u graag hiervoor.
Tijdens uw verblijf in Georgetown maakt u een tocht door deze levendige stad, een smeltkroes van culturen zal u zeker verbazen. Uw privégids brengt u naar Little India, een kleurrijke wijk vol bijzondere bezienswaardigheden.
Oude ambachten , overblijfselen van gildes uit vervlogen tijden, de oudste tempel van Penang,  een gezellige markstraat met tientallen eetstalletjes , de geurige kruidenmarkt en nog veel meer , alles is een aparte ervaring.  Een lunch in het Banana Leaf Restaurthe danna 4ant, wordt u aangeboden.

Overnachting in uw hotel

Dag 7-11: Langkawi 
Ontbijt
U vliegt naar het tropische eiland Langkawi. Hier verblijft u vijf nachten . We stellen voor te kiezen voor hotel The Danna. In een prachtig pand, mooi gelegen vlakbij de jachthaven en achter de enorme witte koloniale façade van The Danna, geniet u van luxe, rust, perfecte service, alles garantie voor een heerlijke relax vakantie.the danna 5

Overnachting in uw hotel.

Dag 12: Kuala Lumpur
Ontbijt
U vliegt vanaf Langkawi naar Kuala Lumpur, vanwaar u terugvliegt naar Nederland met aankomst de volgende dag of u kiest voor een verlenging en vliegt naar Kuching de hoofdstad van Maleis Borneo, met de mogelijkheid o.a. in de jungle aldaar oerang utangs te gaan zien.

EINDE PROGRAMMA

INBEGREPEN: – Hotels en accommodaties op basis van twee personen per kamer – Maaltijden zoals aangegeven – Verzekering, gebruik en brandstof huurauto ( exclusief lokaal te betalen borg ) – Intercontinentale en lokale vluchten – Transfers van en naar de luchthaven

NIET INBEGREPEN: – Drankjes en verfrissingen – Maaltijden en activiteiten niet aangegeven – Toegangsprijzen niet aangegeven – Persoonlijke uitgaven ( wasserij, fooien, telefoon, etc. ) – Diensten niet aangegeven – Visa handling en kosten – Reis- en annuleringsverzekering

Prijzen zijn afhankelijk van: – Individueel of groepsprogramma – Aantal deelnemende personen – Seizoen van reizen – Duur van de reis en het gewenste programma – Soort en klasse van de te kiezen accommodaties – Vervoer en het af te leggen totaal traject – Ticketprijzen voor vluchten en data van vertrek en terugkomst

icon private travel (2)Plaats hier uw ( aan ) vraag:   Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen “.


Neem contact met ons op voor meer informatie: UNIGLOBE Special Travel