U Mundu, jouw wereld

Een ontdekkingsreis is een exclusief en speciaal product. Het is geen opsomming van bezienswaardigheden, uitstapjes of stopplaatsen. Het is geen aanbieding uit het assortiment van een leverancier op het internet of uit een reisgids ( de klassieke “ one size fits all ” tour pakketten ).

Het is persoonlijk, van en voor de reiziger. Het gaat om de inspiratie, om het gevoel en om de belevingswereld die gewenst is en wordt. En dat product moet omzichtig en op maat opgebouwd worden. Dat is specialisme, als ervaringsdeskundige , als ontwerper en architect van uw reis. En van de belevingswereld van u als reiziger. Een kwalitatief hoogstaande individuele ontdekkingsreis.

Maak van uw doelstelling een bestemming….

U Mundu, jouw wereld
The best Travel Xxperiences

World_Map

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.