VICTORIA FALLS ZIMBABWE AND BOTSWANA 7d/6n

7 dagen / 6 nachten LODGE SAFARI

Het grensgebied tussen Zambia, Botswana, Zimbabwe en Namibië is één van de meest spectaculaire gebieden ter wereld. De Victoria watervallen zijn gelegen op de plaats waar de Zambezi Rivier de Batoka Bergkloof ingaat, op de grens van Zambia met Zimbabwe. Dit waterspektakel is twee kilometers breed en ongeveer 108 meters diep. De Chobe River in het Chobe National Park is een ware trekpleister voor het wild life. Op de oevers van deze rivier spelen zich bij het krieken van de dag en bij zonsondergang unieke en spectaculaire beelden af. Een samenzijn van olifanten, nijlpaarden, buffels, krokodillen, leeuwen, luipaarden…. Een samenspel van moeder natuur en de elementen.

De Lower Zambezi is een prachtig gebied dat zich bij uitstek leent voor uitgebreide kanosafari’s. Het raften of kanovaren op de machtige rivier de Zambezi is een onvergetelijke ervaring. Dit gebied is uniek voor de legendarische Afrikaanse wandelsafari’s, prachtige meren en moerassen, een overvloed aan vogelsoorten en wild en een ongerepte natuur. U kunt hier fantastische game drives in open voertuigen maken of spannende game walks. Het gebied van glorieuze zonsondergangen, vriendelijke mensen, oude tradities en mysterieuze legenden.

Dit spectaculaire en avontuurlijke rondreis begint met een vlucht vanuit Nederland of het grensgebied van Duitsland naar Johannesburg in Zuid Afrika. Vanuit Johannesburg wordt met een aansluitende lokale vlucht gevlogen naar Victoria Falls Airport.game_drive_vehicle

PROGRAMMA:

Dag 1: Victoria Falls, Zimbabwe
Aankomst op de luchthaven van Victoria Falls. Meet and greet met onze vertegenwoordiger en transfer naar het hotel.
Rest van de dag ter vrije besteding.

Overnachting in Amadeus Garden Guesthuse of gelijkwaardig.
De eerste dag zijn er geen maaltijden inbegrepen.

Dag 2-3: Hwange National Park thumb_NxabegaOkavangoSafariCamp
Ontbijt, Lunch, Diner
Na het ontbijt wordt u opgehaald en gaan wij op weg naar het Hwange national Park. De komende twee nachten zult u verblijven in een chalet. Game activiteiten, entree fees, maaltijden en verfrissingen zijn inbegrepen.
Op nog geen twee uur rijden van de Victoria watervallen ligt het Hwange National Park, het grootste wildreservaat van Zimbabwe. Hier kun je op 14.600 km2 – een gebied zo groot als België – de grootste wildconcentraties aantreffen, waaronder de Big Five. Je krijgt een beeld hoe het Afrika van 100 jaar geleden er moet hebben uitgezien.
Ook de volgende dag brengt u door in dit adembenemende park.

Overnachting in Ivory Lodge of gelijkwaardig.

Dag 4-5: Chobe National Park, Botswana botswana
Ontbijt, Lunch, Diner
Vandaag vertrekken wij op weg naar Kasane de toeganspoort tot het Chobe National Park waar u de komende twee nachten gaat verblijven.
Game activiteiten, entree fees, maaltijden en verfrissingen zijn inbegrepen ( 2 game drives en een game drive bekeken vanaf een boot ).
De Chobe River in het Chobe National Park is een ware trekpleister voor het wildlife. Op de oevers van deze rivier spelen zich bij het krieken van de dag en bij zonsondergang unieke en spectaculaire beelden af. Een samenzijn van olifanten, nijlpaarden, buffels, krokodillen, leeuwen, luipaarden…. Een samenspel van moeder natuur en de elementen.
Ook de volgende dag brengt u door in dit adembenemende park.

Overnachting in Chobe Safari Lodge of gelijkwaardig.

Dag 6: Chobe National Park – Victoria Falls thumb_ChobeNationalPark
Ontbijt
Na het ontbijt wordt u opgehaald en gaan wij op weg terug naar Victoria Falls. Vanmiddag maken wij een begeleide tour naar de watervallen. Ook is er nog ruimte voor eventuele andere activiteiten in of rondom het water.

Overnachting in het Amadeus Garden Guest House.

Dag 7: Einde van de tour
Ontbijt
Afhankelijk van de vluchttijd wordt u opgehaald voor de transfer naar de luchthaven van Victoria Falls.

EINDE PROGRAMMA

Optionele activiteiten mogelijk tijdens uw verblijf:
– 13 of 25 minuten durende helicoptervlucht
– Boma dinner
– Sunset cruise
– Bungi Jump
– Halve dag Olifant safari
– Halve/hele dag kano varen of raften
– Halve dag leeuw wandeling

INBEGREPEN: – Hotels en accommodaties op basis van twee personen per kamer – Maaltijden zoals aangegeven – Verzekering, gebruik en brandstof huurauto ( exclusief lokaal te betalen borg ) – Intercontinentale en lokale vluchten – Transfers van en naar de luchthaven

NIET INBEGREPEN: – Drankjes en verfrissingen – Maaltijden en activiteiten niet aangegeven – Toegangsprijzen niet aangegeven – Persoonlijke uitgaven ( wasserij, fooien, telefoon, etc. ) – Diensten niet aangegeven – Visa handling en kosten – Reis- en annuleringsverzekering

Prijzen zijn afhankelijk van: – Individueel of groepsprogramma – Aantal deelnemende personen – Seizoen van reizen – Duur van de reis en het gewenste programma – Soort en klasse van de te kiezen accommodaties – Vervoer en het af te leggen totaal traject – Ticketprijzen voor vluchten en data van vertrek en terugkomst

icon private travel (2)Plaats hier uw ( aan ) vraag:
Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen “.


Neem contact met ons op voor meer informatie: UNIGLOBE Special Travel