World of Wonders

zuidelijk-afrikaOp de oevers van de rivier of het meer spelen zich bij het krieken van de dag en bij zonsondergang unieke en spectaculaire beelden af. Een samenzijn van olifanten, nijlpaarden, buffels, krokodillen, leeuwen, luipaarden…. Een samenspel van moeder natuur en de elementen. ” World of wonders ! ”

Een ontdekkingsreis naar Kenia en Tanzania maakt deze dromen waar. Het wildreservaat Masai Mara met zijn overvloed aan wilde beesten, golvende landschap en grasvlaktes werd indertijd niet voor niets uitgekozen voor de film Out of Africa.

Kenia en Tanzania omvat een gebied dat zich uitstekent leent voor alle mogelijke soorten safari ‘s. Zoals ballonsafari ‘s en kanosafari ’s. Dit gebied is uniek voor wandelsafari ’s. In de ochtend en late middaguren maakt U fantastische game drives in open voertuigen of spannende game walks. Een gebied van glorieuze zonsondergangen, vriendelijke mensen, oude tradities en mysterieuze legenden. Maak kennis met de hemel op aarde.

http://www.umundu.nl/best-of-east-africa/

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.